Connect with us

technokrata

IPv6 – Lépjük meg együtt

ipv6

Dotkom

IPv6 – Lépjük meg együtt

Tavaly decemberben alakult meg a Magyar IPv6 Fórum, mely a világhálózat megújulása és az új protokoll használata mellett kampányol. A cél pedig az, hogy minél többen csatlakozzanak a jövő internetes világába.

A Magyar IPv6 Fórum a nemzetközi IPv6 Fórum partnerszervezete, 2011. december 14-én alakult meg, melynek alapító tagjai a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI), a Magyar Telekom Nyrt. , az Ericsson Magyarország Kft., a Cisco Systems Magyarország Kft., az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE), valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsa .A fórum küldetése, hogy itthon is átálljunk  a legújabb IPv6 címzésre IPv4-ről, mely protokoll által új szintre léphet az Internet világhálózat és képes lenne tovább fejlődni. A honi szervezet természetesen összhangban együttműködik a nemzetközi szakmai szervezetekkel és a tapasztalatokat továbbadják a magyar Internet felhasználók közössége felé.

A Fórum egyének, valamint intézmények, vállalkozások és egyéb szervezetek független szakmai szerveződése, jogi személyiséggel nem rendelkezik. Tevékenységét tagjainak önkéntességre épülő részvételén, a tagok együttműködésén keresztül fejti ki.  Bárki tagja lehet a Fórumnak aki egyetért és támogatja annak küldetésével és céljaival, illetve elfogadja annak alapszabályzatát, ami itt olvasható.

 

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő