Connect with us

technokrata

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

DTK Show - nagyon nézhető

Dotkom

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

A közszolgálati m1 gazdag kínálatú műsortára elérhetővé vált a legnagyobb hazai kábelszolgáltató, a UPC összes digitális televíziós előfizetője számára.

Mostantól a Mazsola és Tádé, az Indul a bakterház és számos más emlékezetes archív mese, tévéműsor és film ugyanúgy tetszés szerint bármikor újra megnézhető a tévében, mint az m1 aktuális hír- és kulturális, vagy éppen sikeres szórakoztató műsorai – olvasható a közleményben. A tájékoztatás szerint a UPC videotár menüjében, az m1 csatorna műsortárában tematikus elrendezésben választhatnak a digitális tévés szolgáltatásra előfizetők a köztévében sugárzott hírek, közéleti, kulturális, gasztronómiai és szórakoztató műsorok, sorozatok, a legújabb és a legrégebbi archív filmek, illetve egykori népszerű meseműsorok között.
Hozzáteszik: az előfizetők az eredeti sugárzást követően ebből a tárból kedvük szerint bármikor, külön díj nélkül megnézhetik Az Este, a Híradó, A Lényeg, az Angi jelenti, az Anno, az Aranymetszés, a Delta, a Kortárs, a Valaki, a Gasztroangyal, a Most,  a Buday, a DTK, a Magyarország, szeretlek!, a Mindenből egy van, a Poén Péntek, a Párizsi helyszínelők és az On the spot adásait.Emellett alacsony díjért elérhetők és 48 órán át akárhányszor megtekinthetők az olyan egykori legendás mesesorozatok epizódjai is, mint a Frakk, a Mazsola és Tádé, a Vackor, a Kukori és Kotkoda, a Rémusz bácsi meséi, a Futrinka utca vagy a Dörmögőék kalandjai – áll a közleményben.

A közlés szerint a régi magyar filmek kedvelői az m1 archívumából megnézhetik például az Indul a bakterházat, a Koppányi aga testamentumát, az Abigélt, a Bob herceget, vagy a Rózsa Sándor, illetve az Ábel a rengetegben című filmeket. A jelenleg az m1-en vetített filmek nagy része a sugárzás után egy héten át megtalálható lesz a tárban. Az újonnan készülő és az MTVA kiadásában DVD-n is megjelenő filmek pedig a forgalmazás megkezdésével egy időben a digitális kábeltévés videotárba is bekerülnek majd.

A közleményben az olvasható, hogy a UPC több mint ezer tévéműsort és több száz mozifilmet, összesen mintegy kétezer órányi videoanyagot tartalmazó videotár szolgáltatása mindegyik digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagot megrendelő előfizetőnek automatikusan, külön havidíj nélkül a rendelkezésére áll. A videotár használatával a tévénézők a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva, kedvük szerinti tartalomból válogathatnak, tetszés szerinti időpontban, és a “kikölcsönzött” műsorokat a távirányítóval megállíthatják, vissza- vagy előretekerhetik, akár egy DVD-t.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd