Connect with us

technokrata

Digitális tananyagból képezhetik a sportszakembereket ősztől

PTE

Dotkom

Digitális tananyagból képezhetik a sportszakembereket ősztől

Elkészült az első digitális tananyag sportszakemberek képzéséhez Magyarországon: az elméleti oktatás legkorszerűbb módját jelentő dokumentumokat várhatóan ősztől érhetik el az érintett felsőoktatási hallgatók.

A Pécsi Tudományegyetem Testnevelés- és Sporttudományi Intézet vezetése mellett, az Eszterházy Károly Főiskola, a Nyugat-magyarországi Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem testnevelési, sporttudományi karainak, tanszékeinek, intézeteinek, és a Dialóg Campus Kiadó közreműködésével kidolgozott tananyagnak a technikai, tartalmi értékelése van hátra, így szeptembertől már a testnevelő-edző, a sportszervezés, a rekreációszervezés és az egészségfejlesztés alapszakos hallgatóinak elméleti oktatását segítheti.

Rétsági Erzsébet és Ács Pongrác, a projekt menedzserei elmondták: a pályázati támogatásnak köszönhetően 38 millió forintból, 22 szakember által összeállított 25 részes tananyag előnye, hogy ingyenesen elérhető lesz az interneten, és nemcsak új, hanem folyamatosan frissülő információkkal is ellátja a hallgatókat.Hozzátették, hogy a nemzetközi trendek figyelembe vételével készült sportági, sportelméleti, sportjogi, sportmenedzseri ismeretekkel, s egyebek mellett kutatásmódszertannal is foglalkozó tananyag az alapszakos főiskolai és egyetemi hallgatók oktatása mellett a felsőfokú szakképzésben, valamint az edzőképzésben is használható, így mintegy 3500 diák tanulhat belőle. A digitális tananyagtól a hallgatók könnyebb és eredményesebb felkészülése mellett azt is várják, hogy egységessé válik a hazai sportszakemberek elméleti képzése.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő