Connect with us

Hirdetés

technokrata

Visszatért a Dirpy

Dotkom

Visszatért a Dirpy

Egyszer már sikerült a YouTube-nak leállítatnia a webfelületes letöltő oldalt, nemrég azonban újraindult

A Dirpy, mely 2010-ben indult, hihetetlen sikert ért el a zenerajongó közösségek körében, ugyanis professzionális szinten tudta leszedni a videókból a hangsávot vagy akár az egész videófilmet és még a paramétereken is állíthattunk.

Ha valami HD-ben volt fennt, akkor a YouTube-on megtekinthető legmagasabb felbontásban és hang bitrátában tudtuk leszedni a videót, vagy csak lementeni a hangsávot a merevlemezünkre (akár 256 kb/s-es tömörítésben is). Ehhez nem kellett mást tenni, mint hogy a YouTube linket bemásoltuk a Dirpy.com főoldalán, meg-Dirpy!-ltük és már be is szedte az összes hozzá tartozó információt. A második oldalon mi magunk is kiválaszhattuk a Start időt, ugyanis nem mindig kell az eleje meg a vége a videónak, de ha csak egy részlet kellett belőle, akkor azt is be tudtuk állítani, hogy mettől meddig kell a videó vagy a zene.

Ezen túlmenően szerkeszthető ID3 tagelésre is mód volt, azaz átírhattuk, kiegészíthettük a zenéhez tartozó információkat. MP3-ba, FLV-be vagy MP4-be is lementhettük a videót,attól függően, hogy csak a zene kell-e vagy a kép is jöhet hozzá. Aztán bezárták a projektet, a Facebook oldalán kommentek százaiban adtak hangot az oldla rajongói a sajnálatuknak, mert jó kezdeményezés volt. Most pedig újraindult és mindez kiegészült egy online DVR-ral, mellyel online adásokat hangsávjait is előre beállított időben felvehetünk a Dirpy segítségével. A kérdés, meddig hagyja a Google, hogy ez így legyen. Remélhetőleg sokáig.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés