Connect with us

Visszatért a Dirpy

dirpy_logo

Dotkom

Visszatért a Dirpy

Egyszer már sikerült a YouTube-nak leállítatnia a webfelületes letöltő oldalt, nemrég azonban újraindult

A Dirpy, mely 2010-ben indult, hihetetlen sikert ért el a zenerajongó közösségek körében, ugyanis professzionális szinten tudta leszedni a videókból a hangsávot vagy akár az egész videófilmet és még a paramétereken is állíthattunk.

Ha valami HD-ben volt fennt, akkor a YouTube-on megtekinthető legmagasabb felbontásban és hang bitrátában tudtuk leszedni a videót, vagy csak lementeni a hangsávot a merevlemezünkre (akár 256 kb/s-es tömörítésben is). Ehhez nem kellett mást tenni, mint hogy a YouTube linket bemásoltuk a Dirpy.com főoldalán, meg-Dirpy!-ltük és már be is szedte az összes hozzá tartozó információt. A második oldalon mi magunk is kiválaszhattuk a Start időt, ugyanis nem mindig kell az eleje meg a vége a videónak, de ha csak egy részlet kellett belőle, akkor azt is be tudtuk állítani, hogy mettől meddig kell a videó vagy a zene.

Ezen túlmenően szerkeszthető ID3 tagelésre is mód volt, azaz átírhattuk, kiegészíthettük a zenéhez tartozó információkat. MP3-ba, FLV-be vagy MP4-be is lementhettük a videót,attól függően, hogy csak a zene kell-e vagy a kép is jöhet hozzá. Aztán bezárták a projektet, a Facebook oldalán kommentek százaiban adtak hangot az oldla rajongói a sajnálatuknak, mert jó kezdeményezés volt. Most pedig újraindult és mindez kiegészült egy online DVR-ral, mellyel online adásokat hangsávjait is előre beállított időben felvehetünk a Dirpy segítségével. A kérdés, meddig hagyja a Google, hogy ez így legyen. Remélhetőleg sokáig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom