Connect with us

Facebook Idővonal, most már tényleg

facebook-timeline-page

Dotkom

Facebook Idővonal, most már tényleg

Egyszer már elindult a hír, hogy még Karácsony előtt mindenkinek új kinézete lesz a közösségi oldalon, de végül nem lett semmi se belőle. Mostanáig. Tik-tak

Akiknek ez nem tetszik,azok  sajnos így jártak, ugyanis az elkövetkezendő hetekben minden felhasználó kivétel nélkül megkapja az új kinézetet, ha akarja, ha nem. Az új Timeline-kinézet végülis egy idővonal az életünkről, teletűzdelve fotókkal, fontosabb eseményekkel, barátokkal, és üzenetekkel. Az idővonal a jelentől halad visszafelé, viszont aki nem akarja kitekerni az egere görgőjét, egyszerűen a jobb oldalon található évszámokra kattintva, egyből a kívánt évre ugorhat. A felhasználók mindenféle adatot megadhatnak bizonyos eseményekről, például időpont, helyszín, akár még a Facebookhoz csatlakozás előtti időkről is (születés, bármi)

A felhasználók továbbá kirakhatják a Facebook appban hogy milyen zenéket, flmeket, cikkeket szeretnek. A közösségi oldal ezeket már kiegészítette hogy mit szeretünk reggelizni, milyen koncertekre járunk, és hol szeretünk bevásárolni. De azt is megmutatja, hogy merre szeretünk bandukolni, hol dekkolunk a legtöbbet.
A vén motoros posztmesterek már hozzászoktak, hogy amint megszoknak egy profil kinézetet, már jön is az új. Ugye nemrég kaptuk meg a „most történik” funkciót, ami a képernyő jobb oldalát spammeli szét kedves ismerőseink minden egyes lájkjával, 2010-ben pedig az új üzenőfal feletti galériát kaptuk meg, számos kisebb újítással. Persze idővel minden felhasználó megszokja ezt is, és ha nem is lesznek oda érte, vannak benne jó funkciók azért.  Sokmindent testre szabhatunk vagy ha úgy érezzük, bizonyos információkat elhallgathatunk. A nagyobb probléma inkább az, hogy az eddig feltöltött anyagokat  tételesen kell végigböngészni, ha esetleg azóta valamit már megbántunk, nehogy valaki a múltunk alapján ítélje meg a jelenünket és a jövőnket.

Ha még nem váltottunk Timelinera, megtehetjük az alábbi linken.  közel egy hetünk van hogy testre szabjuk, aztán megy élesbe. Addig is egy oktatófilm arról, milyen a helyes profilkép:Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom