Connect with us

Ne hagyjuk a szekrény mélyén porosodni a feleslegesnek gondolt tárgyainkat

bid2

Dotkom

Ne hagyjuk a szekrény mélyén porosodni a feleslegesnek gondolt tárgyainkat

A bid4smile jótékonysági aukciós portál várja a felajánlásokat

Január közepén, közel egy hónappal az ünnepek után újra benne élünk a szürke hétköznapokban. Elfelejtettük a sok bejglit, az ajándékozást, a Karácsony előtt oly gyakori jótékonysági felhívásokat. A szekrény mélyére biztos sokunknak került olyan ajándék – amire bár az átadás pillanatában nem mertük bevallani – valójában semmi szükségünk sincsen. Most itt a lehetőség, hogy ezek a tárgyak is hasznossá váljanak, sok embernek valódi segítséget, értéket jelentsenek.

Az év elejétől várja a magánemberek, közismert személyek és cégek felajánlásait, valamint licitjeit a bid4smile jótékonysági aukciós portál. A bid4smile az online kereskedelemben régen bevált aukciós rendszer alapján működteti az oldalt, melynek legfőbb célkitűzése, hogy az emberek kisebb és nagyobb felajánlásaikkal, valamint az ezekre érkező licitekkel másokkal jót tehessenek. Az árverésből befolyt összeg sorsáról a felajánló és a vásárló fele-fele arányban dönt és immár 22 darab a NIOK által ellenőrzött civil szervezet közül választhatja ki azokat, amelyeknek segíteni szeretné munkáját.

A portál egyik első felajánlása hat üveg Villányi Cabernet Cuvée Barrique vörösbor az Ősi Pincészet 2008-as palackozásában. A befolyt összeget a Reménysugár Alapítvány egy koraszülött kisfiú nyelőcsőbetegség miatti műtétjére, valamint utógondozására fordítja. A beavatkozásnak köszönhetően a kis Csaba képes lenne szájon át enni és esélyt kapna arra, hogy egyszer teljes életet élhessen. A különleges borra január végéig lehet licitálni az oldalon.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom