Connect with us

15 perc hírnév a YouTube-on

image (2)

Dotkom

15 perc hírnév a YouTube-on

A Google népszerű videómegosztó portálja pályázatot hírdetett, melynek első helyezettje fél millió dollár erejéig filmet forgathat Ridley Scott-tal.

Alig két hét múlva, február másodikán startol a YouTube fimpályázata Your Film Festival címen, azaz a Filmfesztiválod, melynek fődíja egy fél millió dolláros ceh, melyet a híres rendező producer cége áll. Ridley Scott-ot bár nem kell bemutatni, de aki valamilyen oknál fogva mindig csukott szemmel ül be a mozikba, annak elárulhatjuk, hogy ő az az ember a stáblistán, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Alien, az 1492: A paradicsom meghódítása, a Hannibál, A sólyom végveszélyben vagy a most készülő Prometheus.

A döntőbe 50 kisfilm kerül be a verseny végére, melyet maga Ridley Scott és Tony Scott (Scott Free Productions) fog zsűrizni és ezeket majd bárki megnézheti ezen az oldalon, ahol a felhasználók is szavazhatnak majd arról, hogy melyik 10 alkotást mutassák be a velencei filmszemlén augusztusban. A nyertes pályázó pedig fődíjként egy fél millió dolláros támogatást kap a filmjének elkészítésére, melynke producere Ridley Scott lesz, illetve cége, a Scott Free Productions. Ha pedig valaki egy ilyen névvel kezd el házalni támogatókért, akkor még több pénzt tud összeszedni a filmjére, azaz akár a legnagyobbak közé is eljuthat Hollywood-ba. A versenyre bárki jelentkezhet, a filmek maximális hossza 15 perc lehet. Ez egyébként a YouTube első igazi nagy versenye, bár tavaly már volt egy felhívása, melyben egy adott napon kellett filmezni és azt fel kellett tölteni a portálra, melyből Ridley Scott producerkedése mellett  egy filmet készítettek, a Life in a Day-t.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom