Connect with us

Terminal.hu reloaded!

wikiterminal2

Dotkom

Terminal.hu reloaded!

Örömmel jelentjük, hogy az 1998 óta működő, tavaly működését felfüggesztő Terminál kiadójával és csapatával úgy döntöttünk, hogy a népszerű technológiai portál archívumát újraélesztjük és a több mint 50.000 tagot számláló fórumot a WikiTech-be integrálva teszünk lépéseket a közösséget fenntartásának érdekében.

Bizonyára sokan emlékeztek a Terminál fénykorára: a több mint tizenhárom évig  működő technológiai portál sokunk internetes és mobilos alaptudásának egyik jelentős építőkockája volt, mind a szerkesztőségi, mind pedig a fórum tartalmakat illetően. Pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy nem hagyjuk sem a tartalom, sem pedig a fórum tekintetében azt, hogy az internet temetőjében mindösszesen webarchive screenshotok formájában létezzen az elképesztő mennyiségű írás és tudás: beintegráltuk azokat a WikiTech oldalaiba és mától azok teljes terjedelmükben hozzáférhetők valamennyi látogató számára.

Külön öröm, hogy a fórum változatlan formában, több mint 50.000 taggal szintén átkerült a WikiTech alá, melybe mindenki a már számára megszokott felületen keresztül, régi felhasználónevével és jelszavával tud belépni és hozzászólni.

A WikiTech olvasásához, fórumozáshoz a Terminal.hu kiadójával, a Hírek Média Kft.-vel együtt kellemes időtöltést kívánunk! Bízunk benne, hogy az oldal az integrált fórummal együtt elnyeri tetszéseteket, amennyiben bármi kérdésetek, javaslatotok, egyéb lenne, akkor az info@wikitech.hu  címen várnánk az észrevételeiteket. Vagy praktikusan a fórumbanJ

A WikiTech szerkesztőségeSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom