Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúszik az Xbox 720 „Loop”

Dotkom

Csúszik az Xbox 720 „Loop”

Úgy látszik, a Gamer közösség hiába várja az új Microsoft játékkonzol és média centert a 2012-es E3-on, ott biztosan nem lesz bemutatva. Jose Pinero, a Microsoft vezető marketingese szerint egyelőre nincs mit bejelenteni.

Úgy látszik, a Gamer közösség hiába várja az új Microsoft játékkonzol és média centert a 2012-es E3-on, ott biztosan nem lesz bemutatva.  Jose Pinero, a Microsoft vezető marketingese szerint egyelőre nincs mit bejelenteni.
 

Pletykák keringenek már egy jó ideje, hogy melyik nagy gyártó mivel rukkol elő idén, például a Nintendo a WII U-val vagy a Sony az új PlayStation-nel. Elvileg illene a Microsoftnak is lassan előrukkolni valami újdonsággal, mivel az XBox360 már nem egy mai darab, az igények pedig folyamatosan változnak. Közben kiderült, hogy nem lesz PlayStation 4, most pedig a Microsoft gondolta úgy, hogy minden jó úgy, ahogy van.

Bár elvileg a Kinect-tel, ami egy éve van a piacon, kicsit megnyugodtak a kedélyek, ez csak egy ideiglenes megoldás, mivel immár több mint 6 éve van köztünk a 7. generációs készülék.  Ennyi idő elteltével sajnos már kezd elavult lenni a konzol. Vannak olyan elképzelések is, hogy csak azért csúszik a bejelntés, hogy az E3 előtt kicsit csökkenjen a játékosok elvárása az új konzollal szemben, így annál nagyobbat ütne, ha mégis lenne valami a lepel alatt a Microsoft standján.  Mindenesetre a Microsoft nagyon lelkesen titkolódzik, és ez gyanús.

„A Kinect megjelenésével láthattuk a konzol újjáéledését. Az X360 gyakorlatilag egy új konzol lett, mely ehhez új kezelő felületet is kapott.” – így szól a hivatalos fáma. „Azt szeretnénk, hogy a konzol egy minden igényt kielégítő otthoni szórakoztató rendszer legyen, amin lehet játszani, nézhetünk filmeket, sorozatokat, vagy akár sportolhatunk vele, azaz szinte bármit, amit csak akarunk. Sok van még X360-ban.” – folytatta Jose Pinero.
Persze nem mondott újat, mivel minden konzolgyártó ezt szeretné:  egy all-in-one eszközt, egy komplett szórakoztató központot. A tv műsorok felvétele lenne a következő állomás, vagyis ezt latolgatja még a Microsoft, de nem hagyja hidegen őket az online filmezés  és a mozgásérzékelésben rejlő további lehetőségek sem. Mindössze annyi a bibi, hogy nem csak az új konzolt rakták pihenőpályára, hanem a Microsoft TV-t is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés