Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új területekre terjed ki a Canon sikeres európai partnerprogramja

Dotkom

Új területekre terjed ki a Canon sikeres európai partnerprogramja

A Canon a Canon Hungárián keresztül két új termékkörre terjeszti ki hazánkban a Canon pán-európai partnerprogramját.

A rendkívül sikeres gyártói-értékesítői együttműködés speciális szakterületei közé bekerülnek a nagyformátumú nyomtatók (Large Format Print, LFP), valamint a hálózati biztonsági kamerák és szoftverek (Network Camera Security, NCS).

 

A 2011 januárjában indított partnerprogram nem feltétlenül csak az értékesítést, hanem a partnerek folyamatos fejlesztését és támogatását állítja a középpontba. A Canon minden egyes partnerrel egyedi, közös üzleti tervet alakít ki, melynek keretében megvizsgálják a cég lehetőségeit és működési modelljét, valamint támogatják szakemberek folyamatos továbbképzését. A Canon Hungária Kft. így egyaránt hozzájárul a partnerek fejlődéséhez és növekedéséhez, és a hazai partnerek számára pedig hatalmas előny, hogy Magyarországon van a Canon regionális oktatóközpontja.

A csatlakozók közvetlenül támaszkodhatnak a világcég nemzetközi tapasztalataira, első kézből juthatnak termékinformációhoz, értékesítési és szakmai oktatóanyagokhoz, valamint esetenként stratégiai és taktikai jutalmakkal is ösztönzik munkájukat.

A Canon partnerprogram három szintre tagolódik: a jelentkezők tevékenységétől függően Regisztrált, Akkreditált és Business Center partneri besorolást kaphatnak. A tagoknak mindegyik szinten számos kritériumnak kell megfelelniük, s minősítésüket évente felülvizsgálják.

 

Az együttműködési területek kiterjesztésével így 2012-ben már a magyar partnerek is alapos ismereteket szerezhetnek többek között a nemrég forgalomba került új, nagyfelbontású – 1,3 megapixeles – VB-M40, VB-M600D, VB-M600VE és VB-M700F térfigyelő kamera modellekről is. Ennek köszönhetően a nagyformátumú nyomtatás területe mellett könnyebben érvényesülhetnek a hálózati biztonsági kamerák és szoftverek egyre fontosabbá váló piacán is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés