Connect with us

Google+ és a Facebook egyszerre

google-plus-facebook-360

Dotkom

Google+ és a Facebook egyszerre

Olyan alkalmazást fejlesztett ki egy izraeli cég, amely lehetővé teszi az újonnan indult Google+ közösségi portál tagjainak, hogy Facebook-profiljukat is megtekintsék a rivális oldalról.

A Google+Facebook nevű fejlesztést múlt héten dolgozta ki a Crossrider nevű cég, és máris több mint százezer letöltést számlál. “Kevesebb mint egy nap alatt készültünk el vele. Ugyan nem tökéletes, de így is követni és frissíteni lehet a facebookos profilt, miközben a felhasználó a Google+ oldalán van” – mondta a cégalapító.

Több kudarcot követően a Google arra számít, hogy új közösségi portálja – amely már 10 milliósnál is népesebb – fel tudja venni a versenyt a 750 milliós tagságú Facebookkal. A legtöbb felhasználó azt szeretné, ha ismerőseik, fotóik és egyéb személyes információik egyszerűen átkerülnének a Facebookról, a világ legnépesebb közösségi oldalának szabályzata azonban ezt nem teszi lehetővé. Az ingyenesen elérhető izraeli fejlesztés révén viszont mindössze egy ikon révén elérhető lesz a Facebook a Google+ oldaláról.

“Szájt a szájton belül” – magyarázta a cég képviselője, hozzátéve hogy még javítani akarnak az alkalmazáson.

Bár a fejlesztés rövid idő alatt és mindenféle reklámfogás nélkül gyorsan népszerű lett, néhány letöltő szerint malware, azaz rosszindulatú számítógépes program. Az izraeli vállalkozás visszautasítja ezt a feltételezést.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom