Connect with us

technokrata

Megérkezett az új SAP

iphone_sap_business_one2

Dotkom

Megérkezett az új SAP

Magyarországra is megérkezett az SAP Business One 8.81, és az öt felhasználóig elérhető SAP Business One Starter Package

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy hazánkban is elérhető a legújabb verziójú vállalatirányítási rendszer. A kisméretű cégek számára kidolgozott SAP Business One 8.81 kiadásában bővítették a mobileszközökkel történő munkavégzés, a partneri kiegészítések, testreszabások, és az integráció lehetőségeit.
Az újdonságok közé tartozik még:

• az ismétlődő tevékenységek, tranzakciók létrehozása;
• a SEPA fájlformátumok, SWIFT- BIC kód támogatása. A sztenderd XML-fájlok használhatóak SEPA euróátutalásokhoz és közvetlen terheléshez;
• a fejlesztett gyártáskönyvelés;
• az ajánlatkéréseket, és beszerzéseket megkönnyítő szállítói ajánlat varázsló;
• helyi követelmények bővített támogatása: az SAP Business One 8.81 bővített támogatást nyújt számos különböző adózási kötelezettséghez. Mostantól az IFRS-nek megfelelő zárás elkészítésére is lehetőség van.
• bővülő beszámolókészítési lehetőségek IFRS-hez, költségszámításhoz, és banki egyeztetéshez.

Az SAP Business One új verziójának használata egyúttal könnyebbé is vált. Ezt szolgálja a testreszabható központi indítópult, ahonnan a feladatok végrehajtásához szükséges eszközök, funkciók, valamint a webes integráció és a keresőszolgáltatások is egy kattintással érhetőek el.

Az új verzióval együtt debütál a SAP Business One Starter Package

A most megjelenő SAP Business One Starter Package–t azon cégek számára dolgozta ki az SAP, amelyeknek többre van szükségük egy könyvelő szoftvernél, de egy teljes vállalatirányítási rendszer már meghaladja igényeiket. Számukra kedvező árú, maximum 5 felhasználóig igénybe vehető könyvelés-pénzügy, ügyfélkapcsolat, ellátási lánc menedzsment, beszerzés, készlet, riporting, adminisztráció modulokat tartalmazó, SAP Business One-t kínál a szoftvercég, melyek ebből adódóan rövid tanácsadási időszak, mindössze néhány nap alatt bevezethető. A licencek a vállalat növekedésével párhuzamosan bővíthetőek teljes funkcionalitásra.
„Ezzel a konstrukcióval a kisméretű, de növekvő cégek számára is elérhetővé tesszük az SAP rendszerét. Olyan gazdálkodó szervezeteket célzunk meg, amelyek éves árbevétele 50- 250 millió forint között mozog, és főként a kereskedelem szegmensben dolgoznak”- mondta Balázs Csaba, az SAP Hungary Kft. termékszakértője.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek