Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bevásárolt az Ericsson

Dotkom

Bevásárolt az Ericsson

A svéd Ericsson mobil távközlési hálózati berendezés gyártó vállalat 1,15 milliárd dollár készpénzért megvásárolja a mobil szélessávú és vállalati kommunikációs szoftverek és szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó amerikai Telecordia részvényeinek száz százalékát – írja az Ericsson az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Az Ericsson mobil távközlési hálózatok kiépítése, integrálása és menedzselése területén szerzett tapasztalatait jól kiegészíti a Telecordia szoftvertermékcsaládja, ami a mobil hálózatok üzemeltetési hatékonyságának fokozásával erõsítheti az Ericsson mobilhálózati berendezés és szolgáltatás piacán játszott vezetõ szerepét.

A Telecordia a 2011. január 31-én zárt pénzügyi évben 739 millió dollár értékesítési árbevételt ért el. A New Jersey állambeli Piscataway városban mûködõ vállalat 2600 alkalmazottat foglalkoztat.

Az Ericsson 80 ezer alkalmazottat foglalkoztat 175 országban világszerte, és 2009-ben 206,5 milliárd svéd korona (27,1 milliárd dollár) értékesítési árbevételt ért el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés