Connect with us

technokrata

Egészségügyi hálózat a Fujitsutól

19_37_orig

Dotkom

Egészségügyi hálózat a Fujitsutól

A megoldás több egészségügyi intézmény betegadatainak összekapcsolásával segíti a regionális egészségügyi szolgáltatások kiterjesztését.

A HumanBridge nevet viselő SaaS megoldás a Fujitsu adatközpontjai segítségével továbbítja azokat a diagnosztikai információkat, vizsgálati eredményeket, képeket és leleteket, amelyeket hagyományosan több regionális egészségügyi intézmény szokott karbantartani (központi kórházak, rendelőintézetek, nyugdíjas otthonok). Az egészségügyi intézmények most új ICT-rendszer építése nélkül is hozzáférhetnek a beteginformációkhoz a rendkívül megbízható és biztonságos felhőkörnyezetben működő hálózaton. A rendszer segítségével egyszerűen tovább lehet utalni a betegeket a rendelőintézetből a központi kórházba vagy az egyik kórházból a másikba.

Az új rendszer folyamatosan lehetővé teszi az egészségügyi információk biztonságos megosztását, függetlenül attól, hogy a beteg épp melyik regionális intézményben kap ellátást. Ez pedig zökkenőmentessé teszi a színvonalas egészségügyi szolgáltatások nyújtását. Az intézmények között mozgó dokumentumok (beutalók, zárójelentések és képi felvételek) digitalizálása és a felhő környezet alkalmazása révén évente 1-9 tonna közötti szén-dioxid-kibocsátását lehet megelőzni intézményenként.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd