Connect with us

technokrata

Egészségügyi hálózat a Fujitsutól

19_37_orig

Dotkom

Egészségügyi hálózat a Fujitsutól

A megoldás több egészségügyi intézmény betegadatainak összekapcsolásával segíti a regionális egészségügyi szolgáltatások kiterjesztését.

A HumanBridge nevet viselő SaaS megoldás a Fujitsu adatközpontjai segítségével továbbítja azokat a diagnosztikai információkat, vizsgálati eredményeket, képeket és leleteket, amelyeket hagyományosan több regionális egészségügyi intézmény szokott karbantartani (központi kórházak, rendelőintézetek, nyugdíjas otthonok). Az egészségügyi intézmények most új ICT-rendszer építése nélkül is hozzáférhetnek a beteginformációkhoz a rendkívül megbízható és biztonságos felhőkörnyezetben működő hálózaton. A rendszer segítségével egyszerűen tovább lehet utalni a betegeket a rendelőintézetből a központi kórházba vagy az egyik kórházból a másikba.

Az új rendszer folyamatosan lehetővé teszi az egészségügyi információk biztonságos megosztását, függetlenül attól, hogy a beteg épp melyik regionális intézményben kap ellátást. Ez pedig zökkenőmentessé teszi a színvonalas egészségügyi szolgáltatások nyújtását. Az intézmények között mozgó dokumentumok (beutalók, zárójelentések és képi felvételek) digitalizálása és a felhő környezet alkalmazása révén évente 1-9 tonna közötti szén-dioxid-kibocsátását lehet megelőzni intézményenként.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek