Connect with us

Hirdetés

technokrata

Öngyilkos Facebook, Google és Apple

Dotkom

Öngyilkos Facebook, Google és Apple

Mostanában sokat beszélnek a Google, Apple és Facebook biztonsági problémáiról. Kiderült: a felkapott témák, cikkek egy része konkuráló cégek megrendelésére készül.

Az utóbbi hónapokban meglehetősen sok hír jelent meg először az iPhone biztonsági hibáról, majd ezt követte az Android készülékek hasonló gyengeségeinek leleplezése, most pedig a Facebook és a Google védelmi hibáitól hangos a sajtó. Kiderült: ez mind a verseny része, a Facebook egy kommunikációs stábot foglalkoztat arra, hogy a konkurens Google-t lejárassa.

A botrányt, miszerint a cikkek megrendelésre készülnek, egy blogger robbantotta ki, aki nem volt hajlandó annak ellenére sem írni a Facebook által megrendelt témákban, hogy az óriáscég nagy látogatottságot és népszerűséget ígért neki.

A három óriáscég ugyanakkor ezen – adatvédelemre és adatbiztonságra játszó – akcióival a tűzzel játszik: amellett, hogy általánosan rontják a bizalmat az internetes portálok adatkezelését illetően, valamennyiük számára hosszútávon üzleti öngyilkosság lehet az, hogy a másikra mutogatnak különféle bértollnokokkal a “melyik a rosszabb” témákkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés