Connect with us

technokrata

Öngyilkos Facebook, Google és Apple

platforms

Dotkom

Öngyilkos Facebook, Google és Apple

Mostanában sokat beszélnek a Google, Apple és Facebook biztonsági problémáiról. Kiderült: a felkapott témák, cikkek egy része konkuráló cégek megrendelésére készül.

Az utóbbi hónapokban meglehetősen sok hír jelent meg először az iPhone biztonsági hibáról, majd ezt követte az Android készülékek hasonló gyengeségeinek leleplezése, most pedig a Facebook és a Google védelmi hibáitól hangos a sajtó. Kiderült: ez mind a verseny része, a Facebook egy kommunikációs stábot foglalkoztat arra, hogy a konkurens Google-t lejárassa.

A botrányt, miszerint a cikkek megrendelésre készülnek, egy blogger robbantotta ki, aki nem volt hajlandó annak ellenére sem írni a Facebook által megrendelt témákban, hogy az óriáscég nagy látogatottságot és népszerűséget ígért neki.

A három óriáscég ugyanakkor ezen – adatvédelemre és adatbiztonságra játszó – akcióival a tűzzel játszik: amellett, hogy általánosan rontják a bizalmat az internetes portálok adatkezelését illetően, valamennyiük számára hosszútávon üzleti öngyilkosság lehet az, hogy a másikra mutogatnak különféle bértollnokokkal a “melyik a rosszabb” témákkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd