Connect with us

technokrata

Vezércserék a Synergonnál

synergon_b

Dotkom

Vezércserék a Synergonnál

2011.április 30-ával Litauszki Róbert leköszön a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és szakmai pályafutását júniustól a Synergonon kívül folytatja.

Az Igazgatótanács, az elmúlt hónapok gazdasági és üzleti eseményeinek valamint a várható piaci kilátások elemzését követően, a fenntartható stabil vállalati teljesítmény és a jövőbeni növekedés megalapozása érdekében a vállalatcsoport szervezeti átalakítását és a működési költségek racionalizálását célzó munkatervet fogadott el, mely megvalósítása még 2011 májusában meg is kezdődik.
A végrehajtandó intézkedések magukba foglalják a társaság vezetési struktúrájának és működési folyamatainak átalakítását, a feladatkörök teljes körű újra meghatározását valamint a leányvállalatok párhuzamos tevékenységeinek összevonását is. Az így kiépülő szervezetnek a jelenleginél még hatékonyabb működése az alkalmazotti létszám előre láthatóan jelentős mértékű csökkentését teszi lehetővé. A hosszabb távon is sikeres működés érdekében az Igazgatótanács a csoport működési folyamatait új, piac- és értékesítés orientált, projekt alapú
szervezeti alapokra helyezi.
Személyi változások

2011.április 30-ával Litauszki Róbert leköszön a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és szakmai pályafutását júniustól a Synergonon kívül folytatja. A vezérigazgatói teendőket és hatásköröket további intézkedésig a társaság Igazgatótanácsa gyakorolja. Ugyancsak 2011. május 3-ával, a Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsában betöltött tagsága fenntartása mellett, Vida Szabolcs lemond a Synergon Rendszerintegrátor Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói megbízatásáról, és távozik a társaságtól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd