Connect with us

Vezércserék a Synergonnál

synergon_b

Dotkom

Vezércserék a Synergonnál

2011.április 30-ával Litauszki Róbert leköszön a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és szakmai pályafutását júniustól a Synergonon kívül folytatja.

Az Igazgatótanács, az elmúlt hónapok gazdasági és üzleti eseményeinek valamint a várható piaci kilátások elemzését követően, a fenntartható stabil vállalati teljesítmény és a jövőbeni növekedés megalapozása érdekében a vállalatcsoport szervezeti átalakítását és a működési költségek racionalizálását célzó munkatervet fogadott el, mely megvalósítása még 2011 májusában meg is kezdődik.
A végrehajtandó intézkedések magukba foglalják a társaság vezetési struktúrájának és működési folyamatainak átalakítását, a feladatkörök teljes körű újra meghatározását valamint a leányvállalatok párhuzamos tevékenységeinek összevonását is. Az így kiépülő szervezetnek a jelenleginél még hatékonyabb működése az alkalmazotti létszám előre láthatóan jelentős mértékű csökkentését teszi lehetővé. A hosszabb távon is sikeres működés érdekében az Igazgatótanács a csoport működési folyamatait új, piac- és értékesítés orientált, projekt alapú
szervezeti alapokra helyezi.
Személyi változások

2011.április 30-ával Litauszki Róbert leköszön a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatói posztjáról valamint 2011. május 3-i hatállyal lemond igazgatótanácsi tagságáról, és szakmai pályafutását júniustól a Synergonon kívül folytatja. A vezérigazgatói teendőket és hatásköröket további intézkedésig a társaság Igazgatótanácsa gyakorolja. Ugyancsak 2011. május 3-ával, a Synergon Informatika Nyrt. Igazgatótanácsában betöltött tagsága fenntartása mellett, Vida Szabolcs lemond a Synergon Rendszerintegrátor Kft-ben betöltött ügyvezető igazgatói megbízatásáról, és távozik a társaságtól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom