Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wi-Fi allergia gyötör egy angol férfit

Dotkom

Wi-Fi allergia gyötör egy angol férfit

Elszédül és zavarodott lesz a drótnélküli internet kapcsolattal rendelkező helységekben Steve Miller angol lemezlovas. Az emberek két százalékának lehet hasonló betegsége.

DJ Afterlife száműzöttnek érzi magát a saját bolygóján. Képtelen megszállni egy szállodában, beülni egy taxiba vagy sétálni egyet a belvárosban, mert mindenhol érzi a drótnélküli internet kapcsolatok hullámait, amiktől elszédül és zavarodottnak érzi magát. Egy elektromágneses hiperérzékenység nevű betegségben szenved, amely az emberek körülbelül két százalékánál alakulhat ki valamilyen formában.

“Szinte lehetetlen Wi-Fi nélküli helyeket találni manapság. Ha szeretnék inni egy korsó sört öt kilométert kell utaznom, mert ilyen messze van a legközelebbi kocsma, amiben nincsen drótnélküli internet elérés. Nem tudok bemenni a legtöbb boltba sem a belvárosban, mert ha elmegyek valahova, azonnal megérzem a Wi-Fi-t és menekülnöm kell. Korábban egy klubban dolgoztam Ibizán, de ma már oda sem tudok eljutni, mert nem bírom elviselni a repülőtereket.”- nyilatkozta Miller a Sun-nak.

Az angol dj szerint sok más ember fejfájását is a drótnélküli internet kapcsolatok okozhatják. “Sok barátom fájdalomcsillapítókon él, hogy elnyomja a nap mint nap az irodában kialakuló fejfájását. Azt tanácsoltam nekik, hogy kapcsolják ki a Wi-Fit a munkahelyükön, és elmúltak a panaszaik.” – állítja Miller.  



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés