Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezetők a Xerox irodai üzletágainak élén

Dotkom

Új vezetők a Xerox irodai üzletágainak élén

2009. január elsejétől új igazgatók irányítják a Xerox Magyarország Kft. Nagy volumenű Kereskedelmi Üzletágát (HVD), valamint Általános Kereskedelmi Üzletágát (GMO). A két divízió szintén január 1-től működik az említett, megváltozott neveken.

A HVD üzletág (korábban Belépő szintű irodai termékek üzletága) élén Sophia Lillie-t Szücs András váltotta. Az új kolléga a Veszprémi Egyetemen szerzett informatikus mérnöki diplomát, majd az MTA SZTAKI/BME keretében PhD-képzésben vett részt. A 39 éves szakember elsősorban hazai és multinacionális számítástechnikai vállalatoknál végezte eddigi munkáját, de a dokumentumkezelési iparágban és az építőiparban is dolgozott vezető beosztásban. Korábbi munkahelyein főként az értékesítési és marketingterületekért felelt, illetve ügyvezetői feladatokat látott el. Az így megszerzett tapasztalatait hasznosítja év eleje óta a Xeroxnál, ahol a magyar, horvát és szlovén régió irányítását látja el.

Kányi Tamás munkáját január 1-től Borbás László vette át. Igazgatóként ő a GMO divízió (korábban Irodatechnikai Üzletág) új vezetője. A 46 éves szakember a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán diplomázott, majd többek között vezetői és közbeszerzési tréningeken képezte tovább magát. Borbás László a nyomdai és irodai dokumentumkezelésben szerzett tapasztalatokat, ahol a direkt, illetve az indirekt értékesítésért, valamint a kiemelt ügyfelek kezeléséért felelt. A Xerox Magyarország irodatechnikai üzletágánál szintén az értékesítési folyamatok irányítása tartozik elsődleges feladatai közé.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés