Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új HR vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

Dotkom

Új HR vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

Június 2-től Anne Birgitte Kverum a Pannon új humánerőforrás vezérigazgató-helyettese. Az új vezető Kőnig Róbertet váltja a tisztségben, aki a Pannonnál töltött közel 15 év után a Telenor Csoporton belül folytatja pályafutását.

Anne Birgitte Kverum (57) tapasztalt HR-vezető, 14 éve dolgozik a Telenor kötelékében. 1995-ben, a Telenor Media HR vezérigazgató-helyetteseként csatlakozott a Telenorhoz, majd a Telenor Mobil és a Telenor Privat HR Igazgatóságának vezetője lett. 2000-től alelnökként a Telenor Mobile Communications People&Future csapatát irányította, idén júniusban pedig a People Development vezetői posztjáról érkezik a Pannonhoz.

Anne Birgitte Kverum szociológia szakon végzett, majd a közszférában helyezkedett el tanácsadóként, és közben egyetemi tanárként is tapasztalatot szerzett. A Telenort megelőzően Norvégia legnagyobb márkás fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatánál, az Orklánál töltött be vezető pozíciót.

Kőnig Róbert 2005 óta a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. Vezetése alatt a Pannon számos szakmai elismerést szerzett: elnyerte például a “Legjobb Női Munkahely” különdíját és az “Investor in People” díjat (ez utóbbit két alkalommal is). Kőnig Róbert a Pannon anyavállalatánál, a Telenornál folytatja pályafutását regionális HR üzleti partnerként.

“Örömmel köszöntöm Birgittét a Pannonnál. Meggyőződésem, hogy tovább erősíti vezetői csapatunkat, hiszen tapasztalatai és energikus személyisége folytán kiválóan alkalmas a Pannon sikeres működésének támogatására. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem köszönetemet távozó HR vezérigazgató-helyettesünknek, Kőnig Róbertnek, és sok sikert kívánjak neki új munkájához” – nyilatkozta Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés