Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új generációs csoportmunka a Novelltől

Dotkom

Új generációs csoportmunka a Novelltől

A Novell Teaming Starter Pack program elindítása segíti a szervezeteket a munkaerő termelékenységének növelésében. A csomag 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz.

A Novell Teaming egy rugalmas csoportmunka megoldás, amelynek segítségével a munkacsoportok a fizikai távolságtól függetlenül sikeres együttműködést folytathatnak. A Starter Pack könnyen használható, előtelepített letölthető fájlként érhető el, és rövid útmutatót valamint oktatóvideókat is tartalmaz. Segítségével a szervezetek kipróbálhatják a következő generációs csoportmunka eszközöket, amelyek a termelékenyebb és kreatívabb csapatmunka révén jobb üzleti eredményekhez vezetnek.

“A Kempinski Hotels négy kontinensen több mint 60 szállodát működtet” – mondta Simon Coombs, a Kempinski Hotels ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője. “Éppen ezért mindig keressük az olyan technológiai megoldásokat, amelyekkel növelhető a hatékonyságunk. A Novell Teaming kitűnő lehetőség a Kempinski Hotels számára, mivel lehetővé teszi a kiváló teljesítményű csapatmunkát és növeli a munkaerőnk termelékenységét a világ minden táján” tette hozzá Coombs.

A díjmentes program keretében azok az ügyfelek és partnerek, akik a csoportmunka megoldásokat saját környezetükben szeretnék kipróbálni, most első kézből tapasztalhatják meg a Novell Teaming csoportmunkaterek és a vállalati közösségi portálok működését. A Novell Teaming beépített blogokkal, wikikkel, fórumokkal és más, valós idejű csoportmunka eszközökkel javítja a csapat termelékenységét: az emberek egy közösségben hozhatják létre, kezelhetik, oszthatják és vitathatják meg az információkat. Az önálló felügyeletet biztosító funkciók, az egyéni alkalmazások és munkafolyamatok mind lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az eszközöket munkahelyi igényeikhez igazítsák, a rendszergazdák további közreműködése vagy támogatása nélkül.

“A csoportmunka eszközök pillanatok alatt a sikeres munka alapvető követelményei lettek napjaink globális és földrajzilag széttagolt üzleti környezetében” – mondta Kent Erickson, a Novell alelnöke és a munkacsoport-megoldások részlegének vezérigazgatója. “A hatékony eszközökkel ellátott csapatoknak arra van szükségük, hogy a szakértők fizikai helyétől függetlenül kihasználhassák a rendelkezésre álló szakmai tudást. A Novell Teaming Starter Pack kiváló lehetőség az ügyfelek és a partnerek számára, hogy elkezdjék használni a csoportmunka szoftvereket, és azonnal kihasználják a megoldás által nyújtott termelékenységi előnyöket és költségmegtakarításokat.”

Elérhetőség

A Novell Teaming Start Pack 20 ingyenes felhasználói licencet tartalmaz azon meglévő vagy új ügyfelek és partnerek számára, akik még nem használják szervezetükön belül a Novell Teaming megoldást. A Starter Pack Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés