Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távozik a rEVOLUTION Software alapító-ügyvezetője

Dotkom

Távozik a rEVOLUTION Software alapító-ügyvezetője

2009. április 15-től Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megválik posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja. A döntés hátterében a több éve fennálló vezetési- és szervezetépítési szemlélet-, valamint a vállalati jövőkép terén kialakult tulajdonosi véleménykülönbség áll.

“Két meghatározó magyar tulajdonostársammal már tizenhét éve dolgoztunk együtt, de mostanra megérett a helyzet a változtatásra. – indokolta döntését Bódog Norbert. Mivel alapítóként a vállalat felosztását nem támogattam, a jelenlegi befektetői környezet pedig nem kedvez egyszerre több tulajdonos kivásárlásának, így a cég üzletágainak egyben maradása érdekében én döntöttem a kiválás mellett.”

A volt cégvezető üzletrészét külső szakmai befektetőként Tóth Béla a Care All Kft. fő tulajdonosa, valamint a cég két másik alapító-tulajdonosa Juhász Zsolt és Szalóki László vásárolták meg.

Bódog Norbert szakmai pályafutását a stratégia- és szervezetépítés területén kívánja tovább folytatni. A rEVOLUTION Software ügyvezető igazgató posztját április 15-től Kustos Ferenc, a cég jelenlegi kereskedelmi és marketing igazgatója veszi át.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés