Connect with us

Hirdetés

technokrata

Susan Boyle ismét lenyűgözte a brit “Megasztárt”

Dotkom

Susan Boyle ismét lenyűgözte a brit “Megasztárt”

A skót Susan Boyle hangja bejárta az egész YouTube-ot, első megjelenését már közel 60 milliószor nézték meg. A vasárnapi “Britain’s Got Talent”-ben ismét lenyűgözte a közönséget.

Amikor első alkalommal lépett a színpadra, maradi öltözködése és szokatlan stílusa nevetést váltott ki az emberekből, nem hitték volna, hogy így tud énekelni. Miután elénekelte a Nyomorultakból az Álmodtam én egy álmot című dalt, a zsűri le volt nyűgözve. A középkorú nő egyből YouTube sztárrá nőtte ki magát, a fellépését a YouTube videomegosztó portálon már több mint 100 milliónyian látták.

#cod1#

Boyle a mostani műsorban már igazi sztárnak nézett ki, és a kérdésre, hogy nem volt-e ideges, annyit mondott, hogy nagyon jó este volt, és kifejezetten élvezte, valamint megköszönte a rajongók támogatását. Ez alkalommal a Macskák című darabból adta elő az Emlék című dalt a 48 éves hölgy, és fantasztikus előadásával megnyerte a telefonos szavazását a tehetségkutató showműsornak. A zsűri is elismerően nyilatkozott az előadásról.

Boyle-nak a döntőbe jutásért egy hastáncossal és egy Darth Vader imitátorral is meg kellett küzdenie. A győztes egy fellépési lehetőséget nyer a Royal Variety Show-ba, és egy 100 ezer fontos csekket is átvehet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés