Connect with us

Hirdetés

technokrata

PC mentes irodai környezetet kínál a Navigator Zrt.

Dotkom

PC mentes irodai környezetet kínál a Navigator Zrt.

Asztali számítógép nélkül, csupán a monitor, a billentyűzet és az egér segítségével dolgoznak a Navigator új szolgáltatására előfizető cégek munkatársai. A szerverközpontú irodai környezet kialakításával akár negyven százalékkal is csökkenthetik az informatikai költségeiket a kis és középvállalkozások.

A Navigator Zrt. Budget-IT nevű új szolgáltatása a kedvezőtlen gazdasági környezetben az informatikai kiadásaikat lefaragni igyekvő vállalatokat célozza meg.  Az IT outsourceinggal foglalkozó magyar cég a havidíjas szolgáltatásra előfizető vállalkozásoknál, egy olyan szerverközpontú irodai környezetet hoz létre, ahol a kliens oldalon a PC helyett csupán kiegészítő eszközök találhatóak. Azaz a rendszer felállítását követően csupán a billentyűzet a monitor és egér lesz majd az előfizetők alkalmazottjai előtt, miközben továbbra is a megszokott programokkal dolgozhatnak.

“Az új szolgáltatásunk a kis és középvállalkozások számára is rendkívül kedvező és legalább negyven százalékos megtakarítást érhetnek el a segítségével. Az előfizetőink kezdeti beruházás nélkül, rövidtávon is csökkenteni tudják majd az üzemeltetési költségeiket, és legalább öt évig nem kell új számítógépeket vásárolniuk” – mondta el Juhász Lajos a Navigator vezérigazgatója a Budget-IT-ről tartott sajtótájékoztatón. Juhász szerint a módszereik alkalmazásával jelentősen megnő a vállalati rendszerek biztonsága, mivel az ügyfeleik dolgozói előtt nincsenek számítógépek, ami megnehezíti az adatlopást, vagy a kártékony programok települését.

A szolgáltatás díja az előfizető cégek informatikai infrastruktúrájától függően változik. Egy 150 munkaállomással rendelkező, négy évre előfizető vállalatnál a havidíj kétmillió forint körül van, amiben a szoftverek ára és rendszer korszerűsítése is benne van. A Navigator Informatikai Zrt. ötven millió forintos árbevételre számít a szolgáltatás értékesítéséből az első évben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés