Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online videotékát nyitott az EnterNet

Dotkom

Online videotékát nyitott az EnterNet

Az EnterNet új, Online videotéka szolgáltatásával lehetőség nyílik több mint 700 mozifilm kikölcsönzésére, méghozzá a fotelunkból.

Az Online videotéka, mely az Enternet IPTV szolgáltatásán belül vált elérhetővé, magába foglalja azokat az előnyöket, melyet a digitális televíziózás nyújt. A több mint 700 darabos, folyamatosan bővülő adatbázisból otthonról választható ki az esti mozifilm. Keresni kategória (krimi, akciófilm, vagy családi vígjáték), filmcím, vagy a kedvenc színész neve alapján lehet. A videotéka kínálatában a legújabb sikerfilmek is “kikölcsönözhetők”, sőt számos film HD-minőségben is megnézhető.

Az online videotékában 498 Ft-tól lehetséges a kölcsönzés, mely összegért 24 órán keresztül érhető el a kiválasztott film. A filmek ez idő alatt – ahogy a digitális televíziózásnál is – tetszés szerint megállíthatóak, vissza-és előre tekerhetőek, vagy akár újra megtekinthetőek.

Az Enternet az alternatív internetszolgáltatók közül az elsőként indította a digitális televíziós (IPTV) szolgáltatását 2009 májusában.  Az IPTV előnye, hogy a televíziós adás az interneten keresztül érkezik, így az tetszés szerint felvehető, megállítható és kereshető. A személyre szabott televíziózást a kedvenc csatornák funkció, a gyerekzár és a nyelvválasztás is biztosítják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés