Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem figyelünk a nevek, telefonszámok, címek archiválására

Dotkom

Nem figyelünk a nevek, telefonszámok, címek archiválására

Az emberek döntő többsége (88 százaléka) az íróasztalon vagy egy mappában tárolja a névjegykártyáit, vagy egyszerűen csak elhagyja őket valahol – derül ki a Lexmark felméréséből.

A megkérdezetteknek mindössze 12 százaléka tárolja digitálisan üzleti kapcsolatainak adatait, a többiek nem is törődnek túlságosan a tárolással, archiválással – derül ki a Lexmark felméréséből, melyet az európai twitterezők körében végzett.

A közvélemény-kutatás arra is rámutat, hogy a legtöbben az asztalukon, a fiókban vagy egy mappában tárolják a névjegykártyáikat, 16 százalékuk pedig szinte azonnal elveszíti őket.


Pedig a névjegykártya nem az üres udvariasság kelléke, rengeteg időt takarítunk meg, ha nem egy nagy kupac papírfecnit hagyjuk hányódni, hanem rendszerezve tároljuk az adatokat, és figyelünk a kapcsolati tőkénkre.

A Lexmark legújabb nyomtatói megoldják a problémát: beépített névjegykártya- olvasóval beszkennelik a kártya adatait, betűtípustól és -mérettől függetlenül, az adatokat pedig digitálisan tárolják. A Lexmark innovatív névjegy-szkennelési megoldása a címeket saját vagy a felhasználó által preferált más cím- és névjegyzékes alkalmazásba (pl.: MS Outlook, Lotus Notes stb.) tölti. Ez ideális azon üzleti felhasználók számára, akik időt szeretnének megtakarítani, rendet akarnak tartani az asztalukon, és szeretnék elkerülni az állandó névjegy-keresgélést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés