Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milliárdos keretmegállapodást kötött a Synergon leányvállalata

Dotkom

Milliárdos keretmegállapodást kötött a Synergon leányvállalata

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. közbeszerzési eljárás nyerteseként 2009. május 4-én keretmegállapodást kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal hálózati eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások biztosítására.

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság a “Hálózati aktív és passzív eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” tárgyú eljárás során az első részteljesítésre vonatkozóan három nyertes ajánlattevővel, köztük a Synergon leányvállalatával, a Synergon Rendszerintegrátor Kft-vel, kötött keretmegállapodást 2009. május 4-i dátummal.

A keretmegállapodás teljes időtartama alatt (48 hónap) 1,4 Mrd Ft keretösszeg használható fel az informatikai beruházások megvalósítására. A megállapodás értelmében az első 12 hónap az úgynevezett “aktív” időszak, amelyben szerződések megkötése, árubeszerzések és szolgáltatások teljesítése történhet. Az azt követő 36 “passzív” hónapban kizárólag az aktív időszakban megkötött tartósbérlet szolgáltatás és kapcsolódó szolgáltatások teljesíthetőek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés