Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már magyarul is elérhető a Google Webhelyek

Dotkom

Már magyarul is elérhető a Google Webhelyek

Egyre többen szervezik életüket az internet segítségével és kommunikálnak rajta keresztül ismerőseikkel: emailt küldenek, blogot írnak vagy videót töltenek fel a YouTube-ra. Egy saját weboldal létrehozása azonban eddig a legtöbb ember számára lehetetlen volt a megfelelő informatikai ismeretek hiánya okán – egészen mostanáig.

A Google Webhelyek segítségével a felhasználók pár kattintással létrehozhatják saját weboldalukat. A Google szolgáltatása teret ad bármilyen információ – csapatmunka, céges belső hálózat, közösségi oldal, iskolai házifeladat, klub- vagy családi események, illetve bármi más – pár emberrel, egy közösséggel vagy az egész világgal való, egy helyen történő megosztásának. Az oldalak a http://sites.google.com/ domain alatt érhetők el.

A Google Webhelyek 38 nyelven érhető el, mostantól már magyarul is. A felhasználók weboldalukat szinte bármivel bővíthetik: naptárral, videóval, képekkel, dokumentumokkal, letölthető csatolmányokkal vagy iGoogle-modulokkal. A tulajdonos honlapját publikussá, azaz mindenki számára láthatóvá teheti, de korlátozhatja a meghívottak szűk körére is. Bárki, aki tisztában van azzal, hogyan kell létrehozni és szerkeszteni egy dokumentumot, az képes létrehozni egy saját weboldalt is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés