Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letisztul a MySpace

Dotkom

Letisztul a MySpace

A MySpace elérhetővé fogja tenni a közösségi oldal Lite verzióját, amelyből hiányoznak a megjelenésre vonatkozó beállítások, és a kiegészítő médiafunkciók, írta meg az SG.hu.

A portál üzemeltetői már tesztelik a szolgáltatás új változatát. Az Egyesült Államokban, és Indiában már elérhető az új megjelenés. A MySpace indoklása szerint, azokon a felhasználókon akart segíteni, akiknek nincsen szélessávú internet hozzáférésük, vagy nehézkesen tudják használni a hagyományos oldalt.

A Lite funkcióval a profilokat egyszerűbb kivitelben lehet megtekinteni, átláthatóbbak, és gyorsabban töltődnek be. Erre a lépésre azért is volt szükség, mert sok felhasználó profiljában sok YouTube videó, playlist, és flash-fotósorozat található, ami próbára tette a kevésbé gyors internet-kapcsolatokat.

Szakértők azonban úgy gondolják, ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy a MySpace is egységes megjelenést akar elérni, követve a Facebook példáját, ahol a profilok ugyanúgy néznek ki, és így könnyen átláthatóak, olvasható az SG.hu-n.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés