Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlanul másolható zeneletöltés a UPC-től

Dotkom

Korlátlanul másolható zeneletöltés a UPC-től

Feleslegessé teheti az illegális zeneletöltéseket a UPC új online zenei szolgáltatása, mellyel 800, másolásvédelemmel ellátott zeneszám mellett minden hónapban 50 teljesen szabadon, korlátlanul másolható és felhasználható számot is legálisan letölthetnek az előfizetők, egy CD árának a töredékéért.

Az alacsony fix havidíjas upc music go szolgáltatás révén a kábeles upc internet és a upc telekom adsl előfizetői kedvező áron és rendkívül egyszerűen, kockázat- és vírusmentesen, legális forrásból, kiváló minőségben juthatnak hozzá a legváltozatosabb zenei kínálathoz. A Universal Music Hanglemezkiadó százezer tételen felüli kínálatából így zeneszámonként alig több mint 1 forintért, havonta összesen több mint 50 lemezre való zenei anyagot hívhatnak le és tárolhatnak, hallgathatnak vissza számítógépükön a felhasználók, és emellett 3-4 nagylemeznyi felvételt megkötések nélkül tovább másolhatnak, mp3-lejátszóra tölthetnek vagy CD-re írhatnak.

A tavaly szeptemberben indított upc music home és a most elindult upc music go online zenei letöltő szolgáltatás egyedülállóan kedvező, fix havidíjú, kiváló minőségű, teljesen jogtiszta és egyszerű megoldást kínál az utóbbi években az internetezők körében jelentősen megnövekedett “zenefogyasztási” igényre. Mivel eddig nem volt elérhető megfelelően jó minőséget, elegendően nagy választékot és egyszerű fizetési megoldást biztosító szolgáltatás, ezért az internetezők többnyire illegális lelőhelyekről, gyakran nem kielégítő minőségű másolatokhoz juthattak csak, a számítógépes fertőzésveszély kockázata mellett.

A vírusmentes és legális zenetárból a upc music home szolgáltatás felhasználói az előfizetés teljes időtartama alatt havonta 800, digitális jogkezelő (DRM) védelemmel ellátott zeneszámot hívhatnak le saját számítógépükre, és hallgathatják meg rajta az előfizetés ideje alatt korlátlan alkalommal. Ezek a másolásvédett zeneszámok immár szinkronizálással egy, a felhasználó által meghatározott hordozható lejátszó eszközön is hallgathatóak.

Ennek az alapszolgáltatásnak a havidíja hűségnyilatkozat nélkül, akciósan 800 Ft., ami egy kereskedelemben megvásárolható zenei CD árának csak töredéke, mégis több mint 50 CD-re való hanganyaghoz biztosít hozzáférést minden hónapban, és így a teljes keret kihasználása esetén egy-egy zeneszámhoz való hozzájutás mindössze 1 forintba kerül. A upc music home szolgáltatást most 3 hónapon át kötelezettségek nélkül havidíjmentesen vehetik igénybe a UPC előfizetői.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés