Connect with us

Hirdetés

technokrata

Koraszülöttek mentésében segít a GPS navigáció

Dotkom

Koraszülöttek mentésében segít a GPS navigáció

A “Navigáció a gyors segítségért” elnevezésű segélyakció keretében ismét egy közhasznú egyesület kapott navigációs eszközöket. A Nav N Go Kft. és a Navon Kft. által felajánlott készülékeket a Felelősséggel az Egészséges Jövőért Alapítvány kapta.

Újra alkalom nyílt arra, hogy a “Navigáció a gyors segítségért” segélyakció keretében támogatásban részesüljenek az életmentést végző szervezetek. Ezúttal ismét a Nav N Go Kft. és a Navon Kft. adományának köszönhetően kapott 10db Navon GPS-készüléket iGO amigo szoftverrel egy olyan közhasznú szervezet, mely az életmentésben elkötelezett. A Felelősséggel az Egészséges Jövőért Alapítványnak adományozott navigációs eszközök a koraszülött csecsemők mentésében fognak nagy segítséget nyújtani az ország több megyéjében is. A készülékek Zalaegerszeg, Győr, Pécs, Veszprém, Szeged Miskolc, Nyíregyháza és Debrecen koraszülött mentőállomásaira kerülnek, ám nem csak az adott város, de az egész környék mentésében is segítenek majd.

 “A koraszülött mentők az utóbbi időben még inkább rászorulnak az alapítványi segítségre, hiszen sajnos korlátozott állami keret áll rendelkezésre a működtetéshez. Az eszközök beszerzésére méginkább szűkek a lehetőségeink, így rendkívüli örömmel fogadtuk a két navigációs cég felajánlását. A GPS készülékek főként az új városrészekben és a kelet-magyarországi tanyavilágban fognak nagy segítséget nyújtani a mentőknek, hiszen nem kell majd bóklászniuk, utcaneveket keresgélni, vagy útbaigazítást kérni a környékbeliektől. Így lényegesen rövidebb idő alatt érhet el a segítség a koraszülött babákhoz, akiknek minden perc számít.” – mondta a GPS-készülék átvétele után Huba Gyöngyi, a Felelősséggel az Egészséges Jövőért Alapítvány képviseletében.

“Az átadott Navon készülékek a legújabb, iGO amigo navigációs szoftvert és a legfrissebb térképeket tartalmazzák, így teljes biztonsággal vezetik el a mentőket a segélykérőkhöz. A termékekhez 3 év ingyenes frissítés is jár, emellett teljes körű garanciát is vállalunk a navigációs eszközökre. Bízom abban, hogy adományunkkal sikerül hozzájárulni ahhoz, hogy a koraszülöttek kapjanak egy újabb esélyt az egészséges életre.” – tette hozzá Drozda Balázs, a felajánló Navon Kft. ügyvezető igazgatója.

A “Navigáció a gyors segítségért” program lehetővé tette, hogy az ország több megyéjében és a fővárosban is egyre több mentőautóban segítsen műholdas navigáció az életmentésben. Emellett az elmúlt évben különleges mentők és kiemelten közhasznú szervezetek is kaptak támogatást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés