Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes weboldalt kapnak a rászorulók

Dotkom

Ingyenes weboldalt kapnak a rászorulók

Ingyen weboldallal segíti az eWorld a közhasznú szervezeteket.

A széles körű informatikai tevékenységet végző eWorld Hungary, az Internet hajó állandó szervezője most ingyenes szolgáltatással támogatja a közhasznú szervezeteket.

“A civil szektorban a hitelesség az egyik legfontosabb cél, amelynek eléréshez elengedhetetlen a jól működö és friss információkat tartalmazó weboldal. Ez azonban számos szervezet számára jelentős kiadást jelent. Ezen szeretnénk most segíteni” – nyilatkozta Diósy Tamás, az eWorld ügyvezetője. “Az ingyenes weboldal bármely magyar közhasznú szervezet számára elérhető”.

Az eWorld fő szakterülete a szoftverfejlesztés, a számítógépes hálózatok tervezése, kiépítése, és annak karbantartása. A cég számtalan webes fejlesztést tudhat maga mögött, köztük a legismertebb fogászati és egészségügyi oldalakat és számos kormányzati- és mamutvállalat portáljait is. Az eWorld kezelésében indultak már a civil szektort támogató kezdeményezések korábban is, mint például az eVidék program.

Bármely közhasznú szervezet, egyesület, alapítvány regisztrálhat az e-wizz/nonprofit oldalon a weboldalért és a kapcsolódó szolgáltatásokért. Az ingyenes csomag tartalmazza a weboldal elkészítését, a tartalom feltöltését, és az arculat megtervezését is a hírlevél és a folyamatos támogatás mellett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés