Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fortune: A Xerox a legelismertebb informatikai vállalat

Dotkom

Fortune: A Xerox a legelismertebb informatikai vállalat

A Xerox Corporation a világ legelismertebb informatikai vállalata, áll a FORTUNE magazin márciusban közölt éves rendes felmérésében. A Xerox a tavalyi negyedik helyről lépett elő az iparági rangsor megtisztelő első helyére.

A Hay Group vezetőtanácsadó cég által összeállított kérdőívben vezetőket, igazgatókat és elemezőket kértek meg arra, hogy 1400 vállalatot értékeljenek olyan kritériumok alapján, mint az innováció, a beruházási érték vagy a nemzetközi versenyképesség. A Xerox kategóriájában az első helyen végzett, amit többek között a vállalati vagyon hasznosításával, a vállalatvezetés színvonalával és társadalmi felelősségvállalási tevékenységével érdemelt ki.

“A Xerox elismertsége ugyanolyan fontos számunkra, mint munkatársaink, a márka és innovációs tevékenységünk, ami tőkénk legértékesebb részét adja. Ugyanúgy befektetéseket igényel, gondozni kell, és minden egyes Xerox-dolgozó hozzáállása befolyásolja a piacon rólunk alkotott képet” – mondta Anne Mulcahy, a Xerox elnök-vezérigazgatója.

“Az üzleti világ ilyen szintű támogatása és elismerése rendkívüli büszkeséggel tölt el bennünket, és bizonyítja régre visszanyúló hagyományainkat a szolgáltatások színvonala és a kiváló technológia terén, valamint elkötelezettségünket alkalmazottaink és munkahelyi környezetük, illetve lakóközösségeik iránt. Ez a számunkra fontos elismerés még inkább rákényszerít minket arra, hogy odafigyeljünk, milyen üzeneteket közvetítünk a véleményformálók felé” – tette hozzá Mulcahy.

A FORTUNE által készített, a vállalati elismertségről szóló teljes felmérés a magazin március 16-i számában olvasható, valamint az interneten is elérhető a http://www.fortune.com oldalon.

“Bármely cég, amely az elmúlt 75 év legrosszabb gazdasági időszakában kiváló teljesítményt nyújt, és képes fenntartani hírnevét, nagyobb elismerést érdemel, mint a konjunktúra idején legjobban teljesítő. Az elismerés ilyenkor még nagyobb értékkel bír, különösképp, hogy egy ilyen gazdasági zűrzavarban a hírnév még ingatagabb, mint bármikor máskor” – fejtette ki Geoff Colvin, a FORTUNE rangidős szerkesztője a felmérés felvezetőjében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés