Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a Facebook 3.0 iPhone-ra

Dotkom

Érkezik a Facebook 3.0 iPhone-ra

Az iPhone Facebook alkalmazás új verziója már elkészült, már be is adták az App Store-ba, és csak az Apple engedélyére vár.

A Facebook egyik szoftvermérnöke, Joe Hewitt írta Twitter oldalán, hogy épp most töltötte fel az App Store-ba az iPhone 3.0-ás verzióját. Azt ígérte, később további részleteket fog megosztani. Az új alkalmazásban elvileg már sokkal hasonlóbb lesz a felhasználói élmény az asztali gépeken tapasztaltakhoz. A “Hírek” hírfolyam már egészen olyan lesz mint a Facebook szájton, és “Tetszik”-elni is lehet majd a megjelenő híreket.

A Facebook már megjelenése óta az egyik legnépszerűbb iPhone alkalmazás, és amikor idén az Apple nyilvánosságra hozta eladási ranglistáit, minden idők legnépszerűbb App Store szoftverének bizonyult, írta meg a Telegraph.

A közösségi oldal múlt héten leplezte le a Facebook Lite oldalt, ami egy egyszerűsített verziója lesz a szájtnak. A Facebook néhány felhasználóval teszteli az új szolgáltatást, ami néhány elemző szerint a Twitterrel akar konkurálni. Mások szerint, mint az a hivatalos álláspontból is kiderült, az oldalt a harmadik világban élőknek szánják, akik gyakran csak mobilneten férnek hozzá az internethez, ami sokkal kevésbé alkalmas az olyan komplex alkalmazások futtatására, mint a Facebook.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés