Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult az SZTE integrált keresőrendszerrel ellátott interaktív honlapja

Dotkom

Elindult az SZTE integrált keresőrendszerrel ellátott interaktív honlapja

Elindult a Szegedi Tudományegyetem modern, fejlett, integrált keresőrendszerrel ellátott honlapja. Az új portál minden tekintetben megfelel a 21. századi kihívásoknak és elvárásoknak, így többek között olyan WEB 2.0-ás alkalmazások használatát is lehetővé teszi, mint az online fogadóóra és a hírek kommentelése.

2009. április 20-tól mindenki számára elérhetővé vált a Szegedi Tudományegyetem tartalmában és dizájnjában is megújult honlapja. A megfelelő technológiai háttérre épülő, átfogó és aktuális információt nyújtó WEBRA 3.0 rendszer sokkal modernebb, fejlettebb, rugalmasabban kezelhető és felhasználóbarát webes felületet kínál a látogatóknak.

Az internetezési szokások átalakulásával és a webes megoldások fejlődésével lépést tartva az egyetem online megjelenése igyekszik a közösség által teremtett érték, tartalom megjelenítésére. A portálon a web2.0 megoldások legmarkánsabban az Agóra menüpontban jelennek meg, ahol az egyetemi polgárok tudnak majd kérdéseket feltenni, üzeneteket küldeni – első alkalommal  2009. április 27-én – a rektornak, illetve az egyetemről szóló hírekhez is fűzhetnek kommenteket.

Továbbá egy rendkívül sokrétű és fejlett keresőrendszer is a látogatók rendelkezésére áll, amely hasonlóan működik, mint a Google keresője: a keresett szó beírásakor már ajánlatokat dob fel a felhasználónak, a keresési találatokat pedig három csoportra bontja. A keresés ezáltal rendkívül felgyorsul, valamint olyan információkra is rátalálhat a felhasználó, ami az adott keresett témához szervesen kapcsolódik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés