Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködik az Accenture és a Cisco

Dotkom

Együttműködik az Accenture és a Cisco

Az Accenture és a Cisco bejelentette a két vállalat között fennálló stratégiai szövetség bővítését. Az együttműködés új területe a nagyvállalatok adatközponti virtualizációs és csoportmunka-megoldásainak fejlesztése.

Az Accenture & Cisco Business Group olyan üzleti megoldásokat dolgoz ki, amelyek segítségével az egységes kommunikációs és együttműködést segítő eszközök az informatikai infrastruktúra számos alkalmazásába beépíthetők. Az elsőként bemutatott három megoldás az ügyfélszolgálati infrastruktúra átalakítását, valamint az egységes kommunikáció és a csoportmunka bevezetését teszi lehetővé, többek között a Cisco Unified Communications, a Cisco WebEx csoportmunka-megoldás, valamint a Cisco TelePresence virtuális tárgyaló alkalmazásával.

A szövetség által nyújtott új szolgáltatások révén a nagyvállalatok nemzetközi szakembergárdája hatékonyabban kommunikálhat a többi alkalmazottal, ügyféllel, partnerrel és beszállítóval, legyen szó bármilyen iparágról a telekommunikációtól az egészségügyi és kormányzati szektoron át a pénzügyi szolgáltatásokig, közművekig és energiaellátásig, függetlenül attól, hogy az ügyfél igénybe veszi-e a Cisco vagy az Accenture egyéb szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés