Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológia a távfelügyeletben

Dotkom

Csúcstechnológia a távfelügyeletben

Évértékelő sajtóbeszélgetésen számolt be Samu Mihály, a Securitas Magyarország Biztonsági Szolgáltatások Kft. ügyvezető igazgatója vállalata 2008. évi eredményeiről. Az eseményen a társaság bejelentette a hazai piac egyik legnagyobb biztonságot szavatoló szolgáltatásának, a Securitas Mobil GPRS-nek az elindítását. Emellett az ügyvezetés bemutatta a sajtónak Krátky Attilát, a Securitas új értékesítési igazgatóját.

Jövő januárban indul a Securitas Kft. legújabb szolgáltatása, a Securitas Mobil GPRS. Az újonnan bemutatott távfelügyeleti megoldással a társaság a vagyonvédelmi piacon az egyik legmagasabb fokú biztonságot kínálja ügyfeleinek az egész országban – legyen szó ipari ingatlanokról, telephelyekről, irodákról, lakásokról vagy nyaralókról. Speciális technológiájának köszönhetően nemcsak a mechanikai behatolásokat képes detektálni, hanem tűzjelzésekről, pánikhelyzetekről, lopásokról és más események egész soráról képes a diszpécserközpontot tájékoztatni. Több százezer betörés, rablás, tűzeset és rendkívüli esemény válik ezáltal potenciálisan mérsékelhetővé, a piac egyik leghatékonyabb ár-érték konstrukciójában.

Megközelítően 14%-kos árbevétel-növekedéssel és jelentős adózás előtti eredménybővüléssel számol a világ vezető vagyonvédelmi cégének, a Securitas AB-nak a hazai leányvállalata. Mintegy 3.850.000 ezer forint árbevétel mellett 326.000 ezer forint adózás előtti nyereséget prognosztizál a vállalat vezetése 2008-ra – szemben a tavalyi 3.252.000 ezer forint bevétel mellett realizált 198.647 ezer forint adózás előtti nyereséggel.  Novembertől kezdődően érezhetővé váltak a világgazdasági válság hatásai: elsősorban az idén bevezetett, magasabb működési költségű szállítmánykísérés üzletágban csökkentették megrendeléseiket az utóbbi hónapokban a társaság ügyfelei, ami miatt csupán 17,1% gross margin realizálódik a tervezett 17,3% helyett. Ennek ellenére a tervezett működési eredmény tartható lesz. A Securitas részesedése a magyarországi vagyonvédelmi piacon 12 százalék, és ezzel a piac élvonalába tartozik.

A dinamikus fejlődést és árbevétel-növekedést a jövőben is potenciális célként fogalmazta meg a vállalat, ezért új értékesítési igazgatót nevezett ki Krátky Attila személyében. Korábban az AVIS-nál, az Accor Services Magyarország Kft-nél valamint a Medicover Egészségközpont Zrt-nél töltött be vezetői tisztségeket az új igazgató, elsősorban kereskedelmi területen. 1992-ben végzett az ELTE Természettudományi Karán, azóta számos szakirányú tanfolyamon és felsőfokú képzésen vett részt. 40 éves, 2 gyermeke van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés