Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bulvár oldalt indít az MSN

Dotkom

Bulvár oldalt indít az MSN

Hírességekkel foglalkozó internetes újságot indít az MSN. A cég szándékai szerint az új sztármagazin tartalmában és külsejében egyaránt különbözni fog a hasonló honlapoktól.

A Microsoft tulajdonában lévő portál a BermanBraun produkciós céggel közösen indított lapján megtalálható, az összes olyan tartalom, ami eddig az MSN hálózatán keresztül volt elérhető, de saját szerkesztőség is dolgozik rajta. Rob Bennett az MSN marketing igazgatója szerint az új lap írásainak hangvétele a sztárokról csak barátian író és a rosszindulatú pletykalapoké között fog elhelyezkedni, és “élesek, de tisztelettudóak” lesznek.

Az újság külsejéért felelős BermanBraun munkatársai tapasztaltnak számítanak a sztárokkal foglalkozó lapok területén és ők tervezték a Yahoo hasonló oldalának az OMG-nek a webes felületeit is. “Amikor a Wonderwall külsején gondolkodtunk az összes tapasztalatunkat fel tudtuk használni, amit még a Yahoo-nak dolgozva szereztünk. Ezek segítségével a programozást és a dizájnt is sikerült egy sokkal magasabb szintre fejlesztenünk.” – nyilatkozta Lloyd Braun a produkciós cég alapítója a Reuters-nek.

Az eltolható panelekkel irányítható és képek sokaságával teletűzdelt oldal dizájnja valóban különlegesnek számít, a hasonló lapok között. Kérdés, hogy segítségével sikerül-e betörnie a Microsoft-nak az internetes bulvármagazinok telített piacára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés