Connect with us

Hirdetés

technokrata

BlackBerry közösségi oldal indul

Dotkom

BlackBerry közösségi oldal indul

A Research in Motion bizonyos híradások szerint közösségi oldal indítására készül a BlackBerry App World alkalmazásboltja mellé.

Az új oldal MyBlackBerry névre fog hallgatni, és a készüléktulajdonosok közösségi profiljukon megoszthatják véleményüket, ajánlásaikat alkalmazásokra és kiegészítőkre.

Az RIM állítólag kedden tervezi az oldal indítását. Az ügyhöz közel álló források megerősítették, hogy a cég valóban dolgozik egyfajta közösségi oldalon, de nem árult el a szájtról konkrét részleteket, sem pedig indulási időpontját, írta meg a CNET.

A pletykák szerint az oldal sokkal inkább egy üzenőfalra emlékeztet majd, mint egy valódi közösségi hálózatra. Az oldal személyre szabható lesz, és az emberek összekapcsolódhatnak az ugyanolyan készüléket használókkal rajta keresztül. Például egy BlackBerry Stormot tulajdonos a hasonló készülékkel rendelkező felhasználókkal chatelhet, vagy oszthat meg információkat.

Az RIM nagy erőkkel törekszik az App World befuttatására, a közösségi oldal is ezt a célt szolgálhatja. Az iPhone App Store-ban már több mint 50 ezer alkalmazás érhető el, míg a BlackBerry App World alkalmazásboltban, amely márciusban indult, csupán 2000 szoftver.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés