Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átszervezik az LG-t

Dotkom

Átszervezik az LG-t

Az LG Electronics igazgatótanácsa 2009. január 1-jétől érvénybe lépő a vállalat felépítését érintő stratégiai változásokat jelentett be.

Az LG átszervezésének középpontjában az a törekvés áll, hogy teljes üzleti megoldásokkal válaszoljon a jövő kihívásaira. A vállalat portfoliójának átszervezése a meglévő területeken maximalizálja a növekedési potenciált, egyúttal pedig teljesen új területek kialakítására teremt lehetőséget.

“A változásoknak köszönhetően vállalatunk ideális helyzetben lesz, hogy megfeleljen a jövő kihívásainak. Ez a stratégia biztosítja számunkra, hogy a folyamatosan bővülő fogyasztói piacon még nagyobb részesedésre tegyünk szert. Emellett a változás hozzájárul ahhoz, hogy az LG az eszközökön túl teljes megoldásokat is kínáljon, és magasabb szinten elégítse ki meglévő, illetve jövőbeli ügyfeleink életmódbeli igényeit” – mondta Yong Nam, az LG Electronics alelnöke és vezérigazgatója.

Az LG stratégiájának középpontjában a vállalat négy üzletágának – háztartási elektronika (DA), digitális kijelzők (DD), digitális média (DM), valamint mobilkommunikáció (MC) – strukturális átszervezése áll, ami a mobilkommunikáció mellett négy vadonatúj egységet jelent: szórakoztatóelektronikai (HE), háztartási elektronikai (HA), légkondicionáló (AC), valamint üzleti megoldások (BS) divízió.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés