Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple bolt nyílt a Mammutban

Dotkom

Apple bolt nyílt a Mammutban

A folyamatosan növekvő vásárlói igények kielégítése érdekében új Apple Authorized Reseller (AAR) bolt nyitotta meg kapuit a budapesti Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban.

Az AAR üzletek az Apple minősített viszonteladói között az egyik legfontosabb helyet foglalják el az Apple Premium Reseller (APR) boltok után. A világ valamennyi AAR üzletéhez hasonlóan, az iStyle megjelenését és szolgáltatásainak körét is az Apple követelményeinek és elvárásainak megfelelően alakították ki. A márkabolt hosszú távú célja, hogy a diákok rendszeres találkozóhelyévé váljon, ezért demo készülékkel, kedvező árfekvésű különleges kiegészítőkkel és ingyenes internet hozzáféréssel várja a diákokat.

A Mammut II. bevásárlóközpont I. emeletén található üzlet az Apple számítógépek, szoftverek és az iPod termékcsalád széles kínálatát, valamint kiegészítők szokásosnál is bővebb palettáját kínálja az otthoni és professzionális felhasználóknak egyaránt.

Az Apcom, az Apple termékek kizárólagos hazai disztribútorának statisztikái alapján az első hazai Apple Center nyitása óta (2005) több mint háromszorosára nőtt a Macintosh számítógépek felhasználóinak köre.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés