Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox megkönnyíti a kkv-k dokumentumkezelését

Dotkom

A Xerox megkönnyíti a kkv-k dokumentumkezelését

Manapság a cégek információs túlterheltséggel küzdenek, amelyet a papírok, e-mailek, elektronikus dokumentumok és egyéb, napi szinten jelenlévő információforrások jelenléte okoz. A kis- és középvállalatok számára időigényes és költséges kihámozni a zűrzavarból a lényeget, ezért is fejlesztette ki a Xerox a DocuShare Express nevű tartalommenedzsment-szoftverét. Az alkalmazás kifejezetten a kkv-piac számára készült, hogy segítse a cégeket az üzletvitelhez elengedhetetlen anyagok kezelésében.

A DocuShare Express elektronikus alapú iktatórendszer, amely lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű tárolását, visszakeresését, valamint az információ megosztását. Web alapú mappái a nyomtatott és a digitális tartalmakat is tudják kezelni, beleértve a szkennelt anyagokat, a táblázatokat, a Word-dokumentumokat, vagy az e-maileket, blogokat, wikiket. A termék könnyen letölthető, a telepítése nem kíván technikai szakértelmet.

“A kisvállalatoknak sokszor nehéz megbirkózni az információs túlterheltséggel. A DocuShare Express-szel a kkv-k is ugyanolyan hatékonyan tudják kezelni az információkat, mint a nagyvállalatok, hasonló előnyökre téve szert ezáltal” – mondta Lipták Zalán, a Xerox Magyarország Kft. Szolgáltatási üzletágának vezetője.

A korlátozott adminisztrációs források miatt a kisebb cégek számára bonyolult lehet nyomon követni a papír alapú és digitális információkat. Egy orvos rendelőjében például hivatalos iratokat, gyógyszerészeti és tréninganyagokat kell rendszeresen frissíteni, amelyek nyomtatása, tárolása és rendben tartása jelentős költséggel járhat. A DocuShare segítségével az alkalmazottak bármikor online áttekinthetik a dokumentumokat, előmozdítva ezzel a vállalaton belüli kommunikációt és a közös munkát a költségvetési keret kimerítése nélkül.

A DocuShare Express ezenkívül gyors képalkotási és szkennelési lehetőségeket is kínál, amelyek révén speciális DocuShare-mappákba tölthetjük fel a dokumentumokat, egyedi fedlapokat használva. A DocuShare család bővebb funkciókkal rendelkező DocuShare, illetve DocuShare CPX frissítései lehetővé teszik a kkv-k számára, hogy szükség esetén könnyen váltsanak fejlettebb tartalommenedzsment-megoldásokra.

A Xerox az egész DocuShare tartalomkezelő rendszerre kiterjedően garantálja a fejlett szkennelési opciókat az úgynevezett Extensible Interface Platform (EIP) felületen keresztül. Az EIP-vel ellátott Xerox multifunkciós eszközök kijelzőjét csak meg kell érinteni, hogy közvetlenül a DocuShare-mappákba tudjuk szkennelni a dokumentumokat.

Az egyszerű, egylépcsős szkennelést nyújtó EIP nagyobb hatékonyságot biztosít az irodákban, ráadásul használata környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen segítségével a papír alapú dokumentumokat online is megnézhetjük, megoszthatjuk másokkal, továbbá kereshetünk bennük, elkerülve ezzel újabb sokszorosításukat. A platform a http://www.docushare.com internetes oldalról ingyenesen letölthető a DocuShare Express, a DocuShare vagy a DocuShare CPX 6.0-ás és újabb verzióihoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés