Connect with us

Hirdetés

technokrata

A VFT a Microsoft új arany fokozatú partnere

Dotkom

A VFT a Microsoft új arany fokozatú partnere

A VFT Kft. megszerezte a Microsoft legmagasabb szakmai kategóriáját jelképező Gold Certified Partner fokozatot az Üzleti Intelligencia kompetencia területén.

A 2006-ban elindított vállalkozás az elmúlt években intenzív növekedésen és szakmai fejlődésen ment keresztül. A cég szakemberei közül mára már tízen rendelkeznek hivatalos Microsoft képesítéssel, és a cég több mint 10 igazolt referenciával büszkélkedhet. A vállalkozás árbevétele 2008-ban meghaladta a 400 millió forintot.

A Microsoft technológia mind a hazai, mind a nemzetközi piacon egyre jelentősebb szerepet játszik, kulcsmegoldássá vált az üzleti intelligencia területén, teljes körű megoldást kínálva a felhasználók számára.

A Microsoft átfogó és teljesen integrált üzletiintelligencia-technológiákat magában foglaló megoldása révén valamennyi vállalat egyszerűsítheti az információk rendszerezését és elosztását, versenyelőnyhöz juthat, jobb döntéseket hozhat, és növelheti a cég eredményét.

A döntéshozók a szervezet valamennyi szintjén biztosak lehetnek abban, hogy döntéseik támogatják a vállalat célkitűzéseit és kezdeményezéseit. A megoldások építenek a felhasználók által már jól ismert Microsoft Office rendszer elemeire, illetve kihasználják a Microsoft SQL Server lehetőségeit, ezzel még nagyobb értéket adva a már meglévő szoftverberuházásoknak.

Az üzleti intelligencia eszköztára jelentős mértékben segíti valamennyi intézmény és vállalkozás munkáját, ezért az általános gazdasági visszaesés ellenére is töretlenül fejlődik ez a terület.

A VFT hosszú távú stratégiájában jelentős mérföldkő a Microsoft Gold Partnerség. Ennek a nemzetközileg is elismert, rangos címnek a birtokában könnyebben nyílnak meg számára azok a lehetőségek, melyek csak a legmagasabban kvalifikált, a felsővezetők és a döntéshozók számára is szolgáltatni képes tanácsadó és fejlesztő cégek számára elérhetők. A VFT célja, hogy a hazai intézmények és vállalatok vezetői számára elismert partner legyen az üzleti tevékenységek informatikai eszközökkel történő hatékony támogatásában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés