Connect with us

A sas lecsap: adósságbehajtás a javából

Dotkom

A sas lecsap: adósságbehajtás a javából

A SAS behajtás-optimalizáló megoldásával jelentősen csökkenhet a vállalatok kintlévőségének mértéke.

A globális pénzügyi válság hatására hazánkban is robbanásszerűen megnőtt a lejárt követelések mértéke, amely a legtöbb cég számára komoly, sokszor fenyegető problémát jelent. A késedelmes fizetések erőteljesen ronthatják a likviditást és jövedelmezőséget is, hiszen a behajtás magas munka- és költségigényű feladat. Azok a szervezetek azonban, melyek fejlett üzleti analitikát alkalmaznak követeléseik hatékony kezelésére, nemcsak bevételeiket képesek maximalizálni, de az eszközzel kiadásaikat is optimális szintre csökkenthetik. Egy újabb válság által generált piaci igényre fejlesztett megoldást az üzleti analitika vezető szállítója, a SAS.

Legyen szó hitelintézetről, telekommunikációs cégről vagy közszolgáltatóról, az adósságbehajtás kiemelt figyelmet igénylő terület, hiszen az ügyfelek általában érzékenyek arra, hogyan, mikor és miért keresik fel őket a szolgáltató cégek, intézmények. A legtöbbször az a probléma, hogy a szervezetek rossz csatornákat választanak, vagy az adott csatornákat nem a megfelelő ügyfeleknél vetik be, így a kívánt válaszreakció elmarad. A leghatásosabbnak tartott call centeres telefonhívások például a legdrágábbak is egyben, így alkalmazásuk nem minden esetben nevezhető a legjobb megoldásnak. A szóban forgó üzleti analitikai szoftver azonban előrejelző képességeinek köszönhetően hatékonnyá teszi a kommunikációt – legyen szó call centerről, emailről, IVR automata hívórendszerről vagy SMS-ről. Az eredmény nagyobb realizált bevétel, alacsonyabb költség.

A SAS legújabb analitikai eszköze olyan ügyfél-viselkedési modelleket épít fel, amelyek segítenek meghatározni, mely ügyfelek reagálnak a megkeresésre a legnagyobb valószínűséggel, milyen csatornákon keresztül érhetjük el őket legjobban, és mekkorák a várható költségek. Az alkalmazás motorja egy optimalizációs eszköz, amely különböző feltételek mellett (például kontaktusok minimális száma vagy maximális költségvetés) meghatározza az optimális megkeresési módszerkombinációt, ezáltal maximalizálja a bevételt, vagyis a behajtott követelést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom