Connect with us

Hirdetés

technokrata

A PS3 kieshet az Activision által támogatott konzolok közül

Dotkom

A PS3 kieshet az Activision által támogatott konzolok közül

Activision Blizzard lehet, hogy a jövőben nem készíti el játékait Playstation 3-ra, mert túl magasak költségek, és rosszak az eladások, mondta el a cég vezérigazgatója, Bobby Kotick.

Egy interjúban Kotick arra panaszkodott, hogy a 399 dolláros ára a konzolnak túl magas, ezért leállhatnak a platformra való fejlesztéssel. Ez 2010-2011 körül bekövetkezhet, és akár a PSP-t is érintheti. Az Xbox és a Wii sokkal jobban fogynak, állapította meg a vezérigazgató.

A legnépszerűbb konzol a Nintendo Wii, 250 dollárba kerül, a Microsoft Xbox pedig 200 dollárba. Májusban 290 ezer Wii-t adtak el, Xbox-ból 175 ezret, míg PS3-ból csupán 131 ezret, az NPD Group adatai alapján. A játékkiadók panaszai nem újkeletűek, de a mostani nyilatkozat minden eddiginél tovább ment. Az MKM Partners elemzője, Eric Handler szerint ez egy üzenet lehetett a Sony számára.

A Sony computer Entertainment America egy emailközleményben annyit tett közzé, hogy “egészséges az üzleti viszonyunk a kiadópartnereinkkel, és sokra értékeljük ezen kapcsolatokat. Azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk vásárlóinknak”, írta meg a Reuters.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés