Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell bővíti rendszerfelügyeleti kínálatát

Dotkom

A Novell bővíti rendszerfelügyeleti kínálatát

A Novell bejelentette a myCMDB, az egyetlen olyan webalapú alkalmazás elérhetőségét, amely a közösségi hálózatok előnyeit kihasználva jelentősen növeli a konfigurációs adatbázisok (CMDB) használhatóságát, hozzáférhetőségét és pontosságát. A myCMDB a Managed Objects nemrégiben történt felvásárlásakor került a Novell tulajdonába.

Ez az első termék a piacon, amelynek közösségalapú – közösségi hálózatokhoz hasonló – felépítése egységes képet nyújt a fizikai és virtuális környezetekben futó informatikai erőforrásokról. A myCMDB lehetővé teszi a következő generációs adatközpontok felépítését a meglévő informatikai befektetések felhasználásával.

A közösségi hálózatok elvét használva a myCMDB feladatalapú “közösségeket” hoz létre, amelyeken belül a felhasználók könnyebben és hatékonyabban frissíthetik, vagy használhatják a CMDB adatokat és felhasználókat. A myCMDB felhasználói valós időben kaphatják meg az informatikai konfigurációval és a munkaterheléssel kapcsolatos információkat, modellezhetik az informatikai infrastruktúrában bekövetkező változásokat, és jelentéseket hozhatnak létre, amelyeken grafikusan jelenítik meg a javasolt módosítások hatását a termelési környezetre és az általa támogatott üzleti szolgáltatásra.

A Novell myCMDB megoldása értékesebb és könnyebben kezelhető eszközzé teszi a CMDB-ket, mivel leegyszerűsíti a megjelenítést, a navigációt, a keresést, az elemzést és a jelentéseket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés