Connect with us

Hirdetés

technokrata

A megfelelőségkezelés legújabb eszköze

Dotkom

A megfelelőségkezelés legújabb eszköze

A Novell bejelentette Access Governance Suite termékcsomagját, amellyel kezelhetők és érvényesíthetők a felhasználók vállalati adatokhoz való hozzáférését szabályozó házirendek.

A Novell Access Governance Suite kiegészíti a Novell megfelelőségkezelési termékcsaládját, és az iparág első olyan átfogó rendszerét nyújtja, amely biztosítja a felhasználói hozzáférés egész életciklusára kiterjedő felügyeletet a házirend létrehozásától kezdve annak betartatásáig.

A Novell Access Governance Suite átláthatóságot és pontosságot biztosít a felhasználói hozzáférések meghatározásának és felügyeletének bonyolult folyamatában. Az ügyfelek ennek eredményeként automatizálhatják tanúsítási folyamatukat, és a vállalati vezetők felelősségévé tehetik a megfelelőségi követelmények teljesítését.

A szervezeteknek több ezer alkalmazott, partner és ügyfél személyazonosságát kell felügyelni, a megfelelőségi követelmények pedig tovább bonyolítják és megnehezítik az egész folyamat kezelését az IT-biztonsági szakemberek számára. A Novell Access Governance Suite lehetővé teszi, hogy az informatikai biztonsággal foglalkozó szakemberek és az üzleti vezetők – akik jobban átlátják, kinek milyen információhoz kell hozzáférnie – együttműködjenek és megosszák a felelősséget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés