Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP oktatási központot létesít Budapesten

Dotkom

A HP oktatási központot létesít Budapesten

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal együttműködve regionális képzési központot hoz létre az üzletág eszközeinek és megoldásainak magas színvonalú oktatása érdekében.

A központ 2009. januárjától fog működni és számos új témában biztosít képzési lehetőséget a régió viszonteladó partnereinek. A kibővült oktatási kínálatból a kereskedők Sales Professional és Sales Consultant tanfolyamokon vehetnek részt, míg a technikai jellegű oktatások közül is számos elérhető lesz Budapesten. A központ a következő témákban kínál oktatásokat: bevezetés a ProCurve hálózatok világába, hálózatmenedzsment, hálózatbiztonság, nagy megbízhatóságú hálózatok.

Továbbá a jövőben lehetőség lesz már tapasztalt hálózati mérnököknek egy gyorsított jellegű tanfolyam elvégzésére, amely után  rögtön az ASE minősítést szerezhet a hallgató.

Az üzletág több mint 40 ezer Euró értékben szerelte fel a központot ProCurve eszközökkel, így a képzésben résztvevők 2 darab 7102dl routeren, 2 darab 2610-24 switchen, 3 darab 3500yl intelligens perem switchen, 2 darab 5400zl intelligens perem switchen és két 530-as access point-on sajátíthatják el a gyártó megoldásait.

A kapcsolat a Procurve és az oktatóközpont között nem újkeletű: A Trainer C 2005. óta rendez HP Procurve minősítő tanfolyamokat. Az oktatásokon a magyar HP partnerek közül évente mintegy 30-40 hallgató vesz részt.  Jelenleg a magyar HP partnerek munkatársai közül 50 szakember közel 100 minősítéssel rendelkezik. A tanfolyamok résztvevői összesen 55 technikai, 45 kereskedői minősítést szereztek meg.

Az üzletág műszaki konzultánsa, Sallai Péter fontos előrelépésnek tartja az oktatóközpont létrejöttét: “Meghatározó mérfődkőhöz érkeztünk az üzletág életében, hiszen az eddiginél jóval szélesebb körű és mélyebb oktatást tudunk nyújtani az egész régió partnereinek. Mindez pedig a sikeres piaci jelenlét és növekedés kulcsa.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés