Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Goldman Sachs megegyezett a tevékenységét kritizáló bloggerrel

Dotkom

A Goldman Sachs megegyezett a tevékenységét kritizáló bloggerrel

Peren kívüli egyességet kötött a Goldman Sachs Micheal Morgan bloggerrel, aki a goldmansachs666 nevű honlapján az amerikai pénzügyi szolgáltató tevékenységét bírálta.

A Goldman Sachs amerikai pénzügyi szolgáltató áprilisban egy levelet küldött Micheal Morgan bloggernek, a goldmansachs666 nevű honlap üzemeltetőjének, és felszólította, hogy szüntesse meg az oldalt, ellenkező esetben pert indítanak ellene a védjegyek oltalmáról szóló törvények megsértéséért. Ezután Morgan egy floridai bírósághoz fordult és kérte annak kimondását, hogy a tevékenysége nem törvénysértő.

Az amerikai cégnek és a bloggernek végül sikerült peren kívül megegyeznie. A közelmúltban született egyesség alapján Morgan továbbra is üzemeltetheti a honlapját, de közzé kell tennie egy nyilatkozatot, arról, hogy az oldal és a cég között semmilyen hivatalos kapcsolat nincs.

A Goldman Sachs Inc. 33 százalékos bevételnövekedést ért el az előző negyedévben és nagy jutalmakat osztott ki a munkatársai között. Morgan a blogján többek közt a válság ideje alatt kiosztott nagy összegű juttatásokat bírálta.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés