Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon nyomtatókat díjaztak

Dotkom

A Canon nyomtatókat díjaztak

A Canon bejelentette, hogy a Buyers Laboratory Inc. (BLI) előző félévi “Legjobb” választásán 44 hüvelykes Canon imagePROGRAF iPF820 készülékét díjazta a megtisztelő címmel.

A Canon imagePROGRAF iPF820 korszerű funkcióival érdemelte ki a díjat, amelyek segítségével egyszerre képes kiszolgálni a grafikusművészek, illetve a tervezői és mérnöki piac szereplőinek igényeit. A két-tekercses, felhasználóbarát Canon imagePROGRAF iPF820 gyorsan vált a papírtípusok között, és egyszerűen kezelhető. A labor tesztelői a Canon imagePROGRAF iPF820 nyomtatóillesztőjének számos megoldásáról – többek között a szegélynélküli nyomtatáshoz használt szabad elrendezési funkcióról és a Canon Microsoft Word szövegszerkesztőhöz használható nyomtatómoduljáról egyaránt – elismerően nyilatkoztak.

A CAD/GIS és a nyomtatási szolgáltatások piacára tervezett Canon imagePROGRAF iPF820 ötszínű pigment- és festék-alapú reaktív tintarendszert használ, amely a bevonat nélküli nyomathordozók esetében is tökéletes kép és vonalminőséget biztosít a felhasználónak. A nagy nyomtatási sebesség mellett lehetőség van takarékos üzemmód kiválasztására is, így kimondottan alacsony az egy nyomatra eső üzemeltetési költség.A tavaly megjelent sokoldalú modellel különféle nyomathordozókon pontos és jó minőségű színes és fekete-fehér nyomatokat állíthatunk elő.

Az imagePROGRAF iPF820 elismerésén túl a BLI a vállalatnak ítélte – 2000 óta immár hatodik alkalommal – a 2008-as év “Legjobb MFP-sorozat” elismerést is, ezen felül a Canon nyomtatói négy díjat nyertek a 2008. őszi “Legjobb” választáson.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés