Connect with us

Hirdetés

technokrata

A böngésző figyelmeztet a veszélyes oldalakra

Dotkom

A böngésző figyelmeztet a veszélyes oldalakra

A Panda Security új, ingyenes kiegészítőjével a böngésző felkészíthető arra, hogy a veszélyes weblapokat magától jelezze.

Új, ingyenesen letölthető,  böngészőbe beépülő modult adott ki a Panda Security az Against Intuition-nel, a Web of Trust (WOT) honlapminősítő alkalmazás készítőivel együtt

A modul segítségével az Internet Explorer és a Mozilla Firefox is képes lesz arra, hogy jelezze: melyik honlap biztonságos, és melyik nem megbízható. A WOT-modulnál esetében ahelyett, hogy egy kis elemzőcsoport minősítgetné a weboldalakat lassan, hagyjuk, hogy a felhasználók figyelmeztessék egymást a veszélyre, hiszen így sokkal hatékonyabb.

A webkettes fordulat egyik legjobb eleme, hogy összeköti a felhasználókat. A WOT pontosan ezt használja ki: az itt regisztrált felhasználók jelenthetik, ha valamelyik webhelyről támadásnak voltak kitéve, így az egyes oldalak megbízhatósági értéke megjelenik a böngészőben.

A WOT honlapminősítő honlapon csak regisztrált látogatók alkothatnak véleményt, a frissen regisztráltak véleménye pedig nem nyom annyit a latban, mint egy régebbi tagé – így kiküszöbölhető, hogy valaki csak úgy lehúz egy oldalt, alapos indok nélkül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés